Ingezonden persbericht


Persbericht

Buhrs op drupa 2004

Zaandam, 6 april 2004 - Buhrs, ontwikkelaar, producent en leverancier van Mailing & Fulfillment Solutions, zal vertegenwoordigd zijn (stand C40 in hal 14) op de drupa die van 6 tot 19 mei in Düsseldorf plaatsvindt. Het grootste gedeelte van de stand is gereserveerd voor de nieuwste mailing- en fulfillmentsystemen van Buhrs. Daarnaast worden drie nieuwe systemen geïntroduceerd: het Buhrs BB600 High Speed Envelope Inserting System compleet met inline finishing, de Buhrs CS400 Gathering Section en de Buhrs MT4 Mail Table. Alle systemen voor verpakking en distributie van mailingen zullen tijdens de beurs volledig operationeel zijn. Vier maal per dag worden de systemen van Buhrs op de stand gedemonstreerd. Daarnaast wordt een gedeelte van de oplage van de beurskrant ter plekke verpakt op een Buhrs 4700 Folieverpakkingssysteem.

Flexibiliteit
Buhrs zal tijdens de drupa de nadruk leggen op de flexibiliteit van haar systemen. "We zullen ons motto - experience one world of flexibility - onderstrepen tijdens de live demonstraties", vertelt Hidde van Hoeven, Marketing Manager bij Buhrs-Zaandam BV. "Zo zullen er op elk van de systemen verschillende applicaties per dag te zien zijn. We tonen bijvoorbeeld diverse verpakkingsvormen voor post, zoals couverteren in verschillende maten enveloppen, verpakken in folie, verpakken in papier, stand-alone adresseren en het sorteren van retourstromen van mediaproducten. Doordat verschillende modules eenvoudig kunnen worden uitgewisseld tussen onze systemen, kunnen klanten een hogere bezettingsgraad van de systemen en modules en daarmee dus een hogere return on investment realiseren."

Buhrs-Zaandam BV, Vredeweg 7, postbus 92, 1500 EB Zaandam. Tel. 075 7990600, fax 075 7990640, e-mail info.zaandam@buhrs.com

Over Buhrs Mailing & Fulfillment Solutions
Buhrs is wereldleider in mailing- and fulfillmentoplossingen. Buhrs ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt folieverpakkingssystemen, couverteersystemen, Integrated solutions, systemen voor de distributie van mediaproducten aan retailers, besturingssystemen en mobiele-feederoplossingen. Buhrs systemen bereiden mediaproducten zoals tijdschriften, kranten, formulieren, direct mail producten, boeken, video's, CD's, en credit cards voor voor distributie.
Buhrs is partner voor postale organisaties, uitgevers, drukkers, binders, mailinghuizen, letter shops, banken, servicebureaus, verzekeringsmaatschappijen, distributeurs van mediaproducten, fulfillmentbedrijven en vele andere kleine en grote ondernemingen. Buhrs heeft meer dan 3.500 systemen gebouwd en geïnstalleerd voor klanten over de hele wereld. Elke week komen daar verscheidene nieuwe installaties bij. Klanten vertrouwen op Buhrs voor betrouwbare systemen met hoge kwaliteit die de productiviteit en efficiëntie vergroten. De Buhrs Groep heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam. Productiemaatschappijen en verkoop- en servicekantoren van Buhrs zijn gevestigd in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Noorwegen, Japan, Maleisië, China en de Verenigde Staten. In de overige landen van de wereld is Buhrs vertegenwoordigd door distributeurs. Voor meer informatie over Buhrs: http://www.buhrs.com