KUWAIT PETROLEUM NEDERLAND

Win een jaar gratis tanken bij Q8

Rotterdam, 3 mei 2004 Op donderdag 6 mei aanstaande start Q8 een actie bij 54 deelnemende tankstations in het noorden van Nederland. Gedurende drie dagen: 6, 7 en 8 mei, maakt iedereen die tankt bij één van deze stations kans op een jaar lang gratis tanken. Daarnaast ontvangt men tijdens de actiedagen dubbele punten op zijn Q8 Cadeaukaart.

Bij iedere tankbeurt ontvangt de klant een wedstrijdformulier. Hierop dient de klant zijn of haar gegevens te registreren, zijn Q8 Cadeaukaart nummer op te geven alsook een leuke, originele slagzin in te vullen. Uit de inzendingen zal per station één winnaar worden gekozen. 54 Winnaars kunnen straks dus één jaar gratis tanken.

De actie wordt ondersteund door spandoeken, posters en pomptoppers, die aanwezig zijn op de deelnemende tankstations. Daarnaast worden er van maandag 3 mei tot en met zaterdag 8 mei radiocommercials en bijbehorende tag-ons op verschillende publieke en commerciële regionale omroepen uitgezonden, waaronder Radio Noord, Omroep Drenthe, Rebecca Radio, Waterstad FM en Omrop Fryslân. Op deze laatstgenoemde zender is de spot geheel in het Fries hoorbaar.

We vinden het erg leuk om deze fantastische actie te doen speciaal met de Q8 tankstations in het noorden van Nederland. En dit is pas het begin want we zijn alweer bezig met de voorbereidingen voor vervolgacties die we dit jaar nog willen gaan doen, aldus Guy Gogne, Brand & Communication Manager Benelux.

De actie loopt van 6 tot en met 8 mei 2004.
Kijk voor meer informatie over de actie en de actievoorwaarden op www.Q8.nl