Lekstroom, 10.50 uur

Utrecht 06-05-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Ongeluk
VIANEN Op woensdagavond 5 mei heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Stuartweg.

Omstreeks 19.10 uur reed een 39-jarige automobilist uit Vianen over de Stuartweg, waar hij af moest remmen voor een links afslaande vrachtwagen. Een 31-jarige automobilist uit Mainz (Duitsland) reed op de afremmende personenauto in. Door de klap liep de 39-jarige automobilist rug-, knie- en nekletsel op. De 31-jarige automobilist bleef ongedeerd. Beide autos zijn weggesleept.

Gebroken sleutelbeen
NIEUWEGEIN Op dinsdagmiddag 4 mei heeft een ongeval plaatsgevonden op de Henri Dunantlaan.

Omstreeks 12.20 uur reed een 45-jarige motorrijder over de Henri Dunantlaan. Toen hij de s Gravenhoutseweg op wilde rijden, trok de man te snel op, waardoor hij ten val kwam. De man liep een gebroken sleutelbeen op, waarna hij met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Over de kop
IJSSELSTEIN Op dinsdagmiddag 4 mei heeft een ongeval plaatsgevonden op de Hogebiezendijk.

Omstreeks 12.40 uur reed een 19-jarige automobiliste uit Lopik over de Hogebiezendijk in de richting van Lopikerkapel. De vrouw had haar voertuig niet goed onder controle, waardoor zij met haar rechterwielen in de rechterberm kwam. Door een overcorrectie sloeg de auto drie keer over de kop, waarna hij in de linkerberm tot stilstand kwam. Een getuige belde de politie en de ambulance, waarop het slachtoffer met nek- en rugklachten naar het ziekenhuis is gebracht.

Aanrijding
NIEUWEGEIN Op maandagmiddag 3 mei heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Kruising A.C. Verhoefweg en de Richterslaan.

Omstreeks 13.25 uur reed een 22-jarige automobiliste uit Nieuwegein over de A.C. Verhoefweg komende uit de richting van Utrecht. Op de Richterslaan reed een 84-jarige automobilist uit Nieuwegein komende uit de richting van de Sluyterslaan. Op de kruising reden beiden tegelijk de kruising op, waardoor een botsing ontstond. Beide betrokkenen bleven ongedeerd, maar de oorzaak van de botsing is nog onbekend.

De politie vraagt getuige(n) contact op te nemen met politiedistrict Lekstroom: 0900-8844.