Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


6 mei 2004


Voorst - Auto inbraken

In de nacht van 4 op 5 mei zijn bij een auto-inbraak aan de Rijksstraatweg in Voorst een navigatiesysteem, een autoradio en een klein auto tv beeldscherm ontvreemd. In dezelfde nacht is aan de Enkweg ook in Voorst een autoradio/cdspeler uit een auto gestolen. Van beide auto's werden de portiersloten geforceerd. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie.


Lochem - Inbraak sportclub Lochem

In de nacht van 4 op 5 mei is ingebroken in de kantine van een sportvereniging aan de Elzelaan in Lochem. De daders hebben een raam opengebroken, diverse deuren geforceerd, kasten doorzocht en tussendeuren opgebroken. Er zijn weinig goederen gestolen, maar de schade is aanzienlijk.


Lochem - inbraak

In de nacht van 4 op 5 mei is ingebroken in twee naast elkaar gelegen bedrijven aan de Markt in Lochem. Via een achterdeur zijn de daders één van de twee bedrijfspanden binnengedrongen, alwaar ze geld hebben ontvreemd. Vervolgens hebben de daders een tussendeur opengebroken waardoor ze in het naastgelegen bedrijfspand kwamen. Ook hier hebben de daders geld weggenomen.


Zutphen - aanrijding met paal


Een 37-jarige vrouw uit Leeuwarden is gisteravond om ongeveer 21.00 uur met haar auto op een beweegbare paal gebotst. De vrouw reed op de Overwelving, komende uit de richting van de Rijkenhage te Zutphen, achter een Syntus lijnbus. De lijnbus nam de bussluis en de automobiliste volgde de bus. Op het moment dat de automobiliste door de bussluis reed, kwam het beweegbare paaltje weer omhoog en botste de automobiliste op het paaltje.


Einde berichten


Nadere informatie:

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --