DELTA AIR LINES



Delta Air Lines vliegt vanaf Schiphol nu naar de drie belangrijkste luchthavens in VS
Eerste non-stop vlucht Delta Air Lines Amsterdam - Cincinnati

Amsterdam, 6 mei 2004
De dagelijkse non-stop vlucht Amsterdam-Cincinnati van Delta Air Lines is een feit. De nieuwe vlucht wordt uitgevoerd met de Delta Boeing 767-300ER waarin de bekroonde BusinessElite klasse van Delta Air Lines een belangrijke rol speelt. De route is aantrekkelijk voor Nederlandse en Amerikaanse zaken- en vakantiereizigers en voor vrachtvervoer. Vanaf Cincinnati/Northern Kentucky Airport worden dagelijks ruim 575 vluchten naar meer dan 130 bestemmingen wereldwijd uitgevoerd. De luchthaven stijgt daardoor snel op de lijst van meest populaire internationale gateways in de VS.

Carolina M. van der Ark, General Manager Delta Air Lines Nederland is trots op het toevoegen van de nieuwe route aan de al bestaande naar Atlanta en New York/JFK vanaf Amsterdam Schiphol Airport: Amsterdam-Cincinnati maakt het reizigers naar de VS mogelijk te kiezen uit doorverbindingen naar meer dan 130 bestemmingen. Cincinnati is de grootste Delta hub na Atlanta, New York/JFK is de derde. De nieuwe route zorgt ervoor dat onze klanten toegang hebben tot het complete Delta netwerk en productaanbod.

Ook Senior Vice President-Network en Revenue Management, Subodh Karnik, van Delta Air Lines verwelkomt de nieuwe route: Amsterdam is één van de grootste Europese bestemmingen die door Delta non-stop wordt aangevlogen vanuit onze Cincinnati hub. En deze route verbindt twee van de meest efficiënte en consumentvriendelijke vliegvelden ter wereld: Schiphol en Cincinnati.

De International Air Transport Association (IATA) noemt Cincinnati Northern Kentucky airport één van de meest consumentvriendelijke luchthavens ter wereld en de Cincinnati/Northern Kentucky hub krijgt van reizigers het stempel: De beste luchthaven van de VS. De Cincinnati en Northern Kentucky regio is in opkomst vanuit zowel toeristisch als zakelijk oogpunt, verwacht wordt dat de komst van de nieuwe Delta vlucht dit alleen maar verder zal versterken.

Vluchtschema Delta Air Lines Amsterdam Cincinnati

Vlucht Vertrek Aankomst

DL45 Amsterdam 11:35 uur Cincinnati 14:50 uur DL42 Cincinatti 07:20 uur Amsterdam 09:35 uur