Ingezonden persbericht


SPV M1000: geavanceerde PDA-handset voor de zakelijke markt met Tomom navigator

ORANGE KOMT MET 'KANTOOR VOOR ONDERWEG'

Den Haag, 6 mei 2004 - Telecomprovider Orange introduceert vandaag een bijzondere PDA (Personal Digital Assistant) onder de merknaam Orange: de SPV M1000. De handset heeft een besturingssysteem van Microsoft en is vanaf vandaag verkrijgbaar. De SPV M1000 is ideaal voor in de auto, doordat de nieuwste versie van het navigatiesysteem TomTom er standaard bijgeleverd wordt. Deze combinatie stelt de gebruiker in staat om handsfree te telefoneren, terwijl hij moeiteloos de weg vindt naar zijn afspraak. De SPV M1000 is verkrijgbaar vanaf 239,95 euro exclusief en 449,95 euro inclusief TomTom bij een 2-jarig Orange Free abonnement.

De SPV M1000 is uitgerust met PocketPC Phone Edition-software van Microsoft en biedt daardoor naadloze integratie met Microsoft Outlook. Daarnaast fungeert het toestel als mobiele telefoon en beschikt het over Internet Explorer, een ingebouwde digitale camera, Bluetooth en TomTom deur-tot-deur navigatiesoftware. De SPV M1000 is hiermee een van de meest geavanceerde PDA's ter wereld.

"Het toestel is uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker", aldus Ruud Huigsloot, Productline Manager van Orange. "Bij het ontwerpen van de SPV M1000 is voor de zakelijke markt vooral gelet op de integratie met Outlook. Met name de synchronisatie van e-mail, agenda, contacten, taken en notities verloopt perfect met de SPV M1000. Daarnaast biedt de combinatie met TomTom Navigator extra toegevoegde waarde voor bedrijven die prijs stellen op auto-navigatiemogelijkheden voor hun medewerkers. Dit stelt de gebruiker in staat om handsfree te telefoneren, terwijl hij moeiteloos naar zijn afspraak rijdt. De SPV M1000 is hiermee een compleet kantoor voor onderweg."

De lancering van de SPV M1000 valt volgens Huigsloot bewust samen met Orange's benadering van de zakelijke markt, sinds begin april. Huigsloot: "Ik verwacht dat bedrijven die al beschikken over PDA's voor hun medewerkers dit toestel zeer interessant zullen vinden. Met name voor die bedrijven waar met PDA's toegang tot het bedrijfsnetwerk kan worden geboden, is de SPV M1000 een fantastische oplossing."

Beeldmateriaal en de specificaties van de SPV M1000 treft u aan op www.persinfo.nl. Voor een demonstratie en/of een testexemplaar kunt u contact opnemen met Patrice Hijsterborg 06 -2802 24 28.



Ingezonden persbericht