Ingezonden persbericht


Orange introduceert geavanceerde PDA-telefoon met nieuwste TomTom 3-navigatie

SPV M1000 'MUST' VOOR LIEFHEBBER

Den Haag, 6 mei 2004 - Telecomprovider Orange introduceert vandaag een PDA (Personal Digital Assistant) onder de eigen merknaam Orange: de SPV M1000. Deze handset heeft een besturingssysteem van Microsoft en is vanaf heden verkrijgbaar bij onder meer de 43 Orange shops. De SPV M1000 is ideaal voor in de auto, doordat de nieuwste versie van het navigatiesysteem TomTom er standaard bijgeleverd wordt. De combinatie van de SPV M1000 en de TomTom Navigator-software stelt de gebruiker in staat om handsfree te telefoneren, terwijl hij moeiteloos de weg vindt. De SPV M1000 is verkrijgbaar vanaf 239,95 euro exclusief en 449,95 euro inclusief TomTom bij een 2-jarig Orange Free abonnement.

De SPV M1000 is uitgerust met de PocketPC Phone Edition-software van Microsoft en biedt daardoor naadloze integratie met Microsoft Outlook. Daarnaast fungeert het toestel als mobiele telefoon en beschikt het over Internet Explorer, een ingebouwde digitale camera, Bluetooth en TomTom deur-tot-deurnavigatiesoftware. De SPV M1000 is hiermee een van de meest geavanceerde PDA's ter wereld en daarmee een must voor professionals en liefhebbers van de nieuwste apparatuur.

De SPV M1000 wordt in Taiwan geproduceerd en voldoet geheel aan de hoge eisenlijst van Orange. "Het besturingssysteem van Microsoft is er daar één van", aldus Ruud Huigsloot, Productline Manager van Orange. "Het feit dat de handset een besturingssysteem van Microsoft heeft, biedt grote voordelen voor de gebruiker. Het grootste voordeel is herkenning. Als je het toestel opstart, zie je de vertrouwde iconen van programma's als Windows Mediaplayer, MSN Messenger, Excel, Word en Internet Explorer. Daarmee weet je als gebruiker direct hoe je het toestel kunt gebruiken. Groot voordeel is ook de perfecte synchronisatie tussen je PDA en Outlook. Al je contacten, e-mail, taken, afspraken en notities worden in een mum van tijd bijgewerkt. Zoals consumenten gewend zijn bij Orange beschikt het toestel over alle instellingen waarmee de diensten makkelijk kunnen worden gebruikt."

Beeldmateriaal en de specificaties van de SPV M1000 treft u aan op www.persinfo.nl, de adressen van de Orange-shops zijn te vinden op www.orange.nl. Voor een demonstratie en/of een test-exemplaar kunt u contact opnemen met Patrice Hijsterborg 06 - 2802 24 28.