VESTIA GROEP

Vestia jaarbericht 2003 digitaal

Woningcorporatie Vestia verrast dit jaar haar relaties door het jaarbericht 2003 digitaal te versturen. De hoogtepunten, achtergronden en kengetallen van het afgelopen jaar zijn themagewijs te vinden op de website van Vestia. Op deze manier kan Vestia sneller en meer informatie geven dan via het gebruikelijke papieren jaarbericht.

Bijzondere uitnodiging
Deze week ontvangen ongeveer 2.000 relaties van Vestia een bijzondere uitnodiging in de bus in de vorm van een uitvouwbaar doorkijkpapier. Via een korte introductie van Mr. Erik Th.P.Staal (de voorzitter raad van bestuur) wordt verwezen naar de website: www.vestia.nl.

Terugblik op 2003
In interviews, cases, korte berichten en cijfers schetst Vestia hoe zij zich in 2003 heeft ingezet voor haar huurders. Binnen gemeenschappelijke kaders, maar altijd met aandacht voor lokale wensen en behoeften.
In het digitale jaarbericht staan zes thema's centraal: Nieuwbouw en renovatie, klantgericht werken, vernieuwing, leefbaarheid, wonen en zorg en ouderen- en jongerenhuisvesting. Vestia biedt per thema én per Vestia-bedrijf een doorkijkje naar haar manier van werken.

Noot voor de redactie,