Gemeente Wieringen

Bekendmakingen

Algemene wet bestuursrecht (7 mei 2004)

Op 4 mei 2004 hebben burgemeester en wethouders de volgende besluiten genomen die onder de Algemene wet bestuursrecht vallen:

Verleende kapvergunning aan:
* H.V. Tonegido voor het kappen van 11 elzen, perc. aan de Belterlaan (sportcomplex);
* De Peyler voor het kappen van 14 knolwilgen en 1 esdoorn, perc. Elftstraat. Kastanjeboom wordt verplant naar andere locatie op het Groene Hart;
* A.R. Lamers voor het kappen van 1 berk, perc. Wierbalgstraat 11;
* G.J. Hemelaar voor het kappen van 1 iep, perc. Gemeenelandsweg 134.

Verleende vergunning aan oudervereniging o.b.s. Alvitlo voor het gebruik van het Lutjestrand en het plaatsen van springkussen(s) op dinsdag 8 juni a.s.

Verleende vergunningen aan LR en PC Wironruiters voor het houden van markten op 8 mei en 7 augustus a.s. Ontheffing verleend onder voorwaarde voor gebruik geluidsinstallatie op 22 en 23 mei en 27 juni a.s.

Iedereen die door de genomen beslissingen rechtstreeks in zijn belang is getroffen kan binnen 6 weken schriftelijk bezwaar maken bij burgemeester en wethouders van Wieringen, Postbus 1, 1777 ZG Hippolytushoef. Wie dit tijdig doet kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te Alkmaar (Sector Bestuursrecht, Postbus 252, 1800 AG Alkmaar) schorsing van deze beslissing aanvragen.

Hippolytushoef, 7 mei 2004 Drs. J. Wittink, secretaris T. Beneker, loco-burgemeester