Gemeente Den Helder

06-05-2004 Gezocht: vertegenwoordiger Adviesraad voor de Sport

De gemeente is op zoek naar een vertegenwoordiger voor de Adviesraad voor de Sport in verband met het vertrek van één van de leden. Bent u de sportieve inwoner van Den Helder die zich betrokken voelt bij de ontwikkelingen van de sport en wilt u een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van het sportbeleid in Den Helder? Dan nodigen wij u van harte uit te reageren.

Wat doet de adviesraad?
De adviesraad is al vijftien jaar actief in onze gemeente en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan burgemeester en wethouders. Daarnaast wil de raad het overleg en de samenwerking tussen instellingen en organisaties en de gemeente bevorderen. Hiermee levert de Adviesraad voor de Sport een belangrijke bijdrage aan de besluitvorming op alle terreinen van de sport in Den Helder. De Adviesraad voor de Sport bestaat uit dertien leden, allemaal afkomstig uit diverse takken van de georganiseerde en ongeorganiseerde sport. De raad wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris en een gemeentelijke adviseur.

Aanmelden
Wilt u zich inzetten voor de sport in Den Helder en lid worden van de Adviesraad voor de Sport, dan kunt u zich vóór 20 mei schriftelijk aanmelden bij Burgemeester en Wethouders van Den Helder, t.a.v. mevrouw M. Hagedoorn, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. U kunt zich ook aanmelden via e-mail: mbw@denhelder.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw M. Hagedoorn, secretaris van de Adviesraad voor de Sport. Zij is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 13.30 uur, telefoonnummer (0223) 678417 en e-mail mbw@denhelder.nl. Ook kunt u contact opnemen met de heer J. Laagland, adviseur van de adviesraad, telefoonnummer (0223) 678418, e-mail jbl@denhelder.nl.