Ingezonden persbericht


Persbericht

Bert Boers nieuwe managing director SAS Nederland

Huizen, 6 mei 2004 SAS, marktleider op het gebied van Business Intelligence, heeft Bert Boers benoemd tot managing director van SAS Nederland. Boers wordt verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van SAS Nederland. De doelstelling voor Boers is om de leidende positie van SAS in Business Intelligence in 2004 te behouden en de omzetgroei van SAS Nederland door te zetten. SAS verwacht dat in 2004 Business Intelligence nog belangrijker zal worden voor bedrijven en organisaties.

Bert Boers, 41 jaar, heeft een grote dosis ervaring opgedaan in de softwarebranche. In de ruim negen jaar die hij werkzaam was voor Oracle Nederland, heeft hij als Director diverse Sales- en Consulting functies vervult. De laatste vijf jaar in zijn functie van Director Corporate Clients/Industry was hij tevens lid van het managementteam.

"Business Intelligence is absoluut een voorwaarde voor het succesvol managen van bedrijven , zegt Bert Boers. BI biedt real time inzicht in de prestaties en maakt correcte analyses van de diverse bedrijfsactiviteiten. Hierdoor kan het management beslissen op basis van goede bedrijfsinformatie en inzichten in de processen en hoeft men niet te gokken. Er kan worden bekeken waar kosten bespaard kunnen worden, welke klanten het meest winstgevend zijn en wat de financiële prestaties van het bedrijf zijn.

Over SAS

SAS levert een nieuwe generatie business intelligence software en dienstverlening die werkelijke enterprise intelligence creëert. SAS oplossingen worden gebruikt door meer dan 40.000 organisaties, waaronder 90 procent van de Fortune 500, om meer winstgevende relaties te ontwikkelen tussen klanten en leveranciers en om meer accurate en gefundeerde beslissingen mogelijk te maken die bedrijven kunnen laten groeien. SAS is uniek in de volledige integratie van datawarehousing en analytische en traditionele BI-toepassingen zodat grote hoeveelheden gegevens worden getransformeerd tot werkelijke informatie. Al bijna dertig jaar levert SAS de wereldwijde klantenkring The Power to Know. Bezoek ons op www.sas.com/nl

Een portretfoto (hoge resolutie) van Bert Boers kan aangevraagd worden via hussein.ibrahim@)snl.sas.com

Meer informatie voor de redactie:

SAS Institute

Hussein Ibrahim

Tel. 035 699 6947

E-mail: hussein.ibrahim(at)snl.sas.com

Potters PR

Monique Potters

Tel. 0345 501 595

Mobiel: 06 28 88 96 32

E-mail: monique(at)potterspr.nl