Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 6 mei 2004

Hertz & Uithof gaan samenwerkingsverband aan

Hoofddorp - Hertz, 's werelds grootste autoverhuurbedrijf, gaat een samenwerkingsverband aan met in-& outdoorcenter de Uithof in Den Haag.

In samenwerking met Snowdome, een onderdeel van de Uithof, gaat Hertz speciale wintersportreizen aanbieden. Deze zullen bestaan uit een skipas, accommodatie, enkele voorbereidende skilessen in Snowdome en natuurlijk een comfortabele huurauto, speciaal uitgerust voor de wintersport. Op deze manier combineren beide partners hun diensten om hun gezamenlijke klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Daarnaast krijgen leden van de Hertz Frequent Driver Club een zeer aantrekkelijke toegangskorting bij een bezoek aan de Uithof. Bezoekers kunnen dan onder meer gebruik maken van de indoor kartbaan, de schaatsbaan, een klimmuur en vele buitenactiviteiten. De First Class Health Club in de Uithof is in April door een brand grotendeels verwoest. De schade wordt zo snel mogelijk hersteld. Alle andere onderdelen van de Uithof zijn gewoon geopend.

Nieuwe aanwinsten voor de vloot

Hertz voegt dit voorjaar twee nieuwe modellen toe aan haar vloot. De Volkswagen Touareg en de Smart Roadster. Beide auto's bieden een groot rij-comfort. De Touareg als comfortabele Four wheel drive in het topsegment van Hertz. En de Smart als sportieve en elegante Roadster.

Hertz is met ruim 7000 vestigingen in meer dan 150 landen internationaal marktleider in de autoverhuurbranche. Ook in Nederland is Hertz met meer dan dertig vestigingen sterk vertegenwoordigd. Hertz is onderdeel van de Ford Motor Company.

Einde persbericht.

Noot voor de redactie,