Stad Utrecht, 16.40 uur

Utrecht 06-05-2004 - Nieuwsberichten district Stad Utrecht

Winkeldiefstal

UTRECHT Op donderdagochtend 6 mei is een man aangehouden voor het plegen van winkeldiefstal in een winkel aan de Lange Elisabethstraat.

Omstreeks 11.15 uur liep de 30-jarige man uit Lelystad de winkel uit zonder een tweetal kledingstukken ter waarde van ongeveer 70,- af te rekenen. Bij het naar buiten lopen gingen de alarmpoortjes af, waarop de man het op een lopen zette. In een doodlopende steeg kon hij worden aangehouden door het winkelpersoneel waarna hij werd overgedragen aan de politie.

Verkeersongeval met letsel

UTRECHT Op donderdagochtend heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op de Tolsteegsingel.

Omstreeks 08.40 uur reed een 59-jarige automobilist uit Bunnik over de Krommerijn richting de Tolsteegsingel. Bij het oversteken zag de automobilist een 49-jarige bromfietsster uit Utrecht over het hoofd, waardoor een botsing ontstond. De vrouw is met beenletsel overgebracht naar het Diaconessenziekenhuis. De man bleef ongedeerd.

Verkeersongeval met letsel

UTRECHT Op donderdagochtend 6 mei heeft een verkeersongeval met letsel plaatsgevonden op de Rio Negrodreef.

Omstreeks 08.25 uur reed een 34-jarige automobilist uit Utrecht over de Rio Negrodreef waar hij een 32-jarige fietsster en haar 3-jarig kind uit Utrecht over het hoofd zag. Hierdoor ontstond een botsing, waarbij de vrouw en kind naar het ziekenhuis zijn gebracht. Het is nog onbekend wie van de twee letsel heeft en wat voor letsel dit is.