Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326


Datum: 6 mei 2004

(

Voorschoten Diefstal uit woning
In een woning aan de Isaac Sweerplantsoen is in de nacht van donderdag 6 mei ingebroken. Via een bovenlicht boven een deur wist men de woning binnen te komen. Nadat de woning was doorzocht werden autosleutels, een horloge en een portemonnee weggenomen. Vervolgens werd ook de auto van de bewoners gestolen. De auto werd echter op de Jan Evertselaan teruggevonden. De politie stelt een onderzoek in.

Leiden Verkeersongeval
Op donderdag 6 mei omstreeks 07.45 uur vond op de Korte Langestraat een verkeersongeval plaats. Een 43-jarige automobilist uit Leiden reed over de Ir. Driessenstraat in de richting van de Korte Langestraat. Op deze kruising sloeg hij linksaf, maar zag een 25-jarige fietster die in tegenovergestelde reed over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De fietster, een Leidse, werd met pijn in de onderrug overgebracht naar het LUMC.

Boskoop Verkeersongeval
Op donderdag 6 mei omstreeks 08.50 uur vond er op de Den Ham een verkeersongeval plaats tussen een 16-jarige bromfietster uit Boskoop en een 25-jarige automobiliste uit Alphen aan den Rijn. De automobiliste reed over de Den Ham komende uit de richting van Boskoop. De Alphense sloeg linksaf maar zag hierbij de bromfietster die op het fietspad reed over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De Boskoopse werd met kneusingen en schaafwonden aan een been overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.

Lekkerkerk Diefstal uit winkel
Uit een winkel aan de Kerkweg is op dinsdag 4 mei omstreeks 10.00 uur een laptop weggenomen door een nog onbekende man. Terwijl twee anderen de verkopers afleidden door informatie over artikelen te vragen, kon de man de laptop wegnemen. De politie stelt een onderzoek in. De politie is op zoek naar de drie mannen van ongeveer 30 jaar en sprekend met met een Haagsaccent.


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --