PERSBERICHT

Aandeelhouders AOT stemmen in met overname Binck

. Combinatie gaat verder onder de naam Binck
. Verklaring van geen bezwaar DNB verkregen

Tijdens de vandaag gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders hebben aandeelhouders van AOT ingestemd met de overname door AOT van het 48,0% minderheidsbelang in Effectenbank Binck.

Daarnaast zijn de heren T.C.V. Schaap en K.J. Bagijn benoemd als leden van de directie van AOT. De heren C.J.M. Scholtes , J.K. Brouwer en A.M. van Westerloo zijn benoemd als leden van de Raad van Commissarissen. De heer A.H. J. Risseeuw treedt af als commissaris. De heer F.E. Delbaen is niet herbenoembaar als commissaris.

Ook hebben de aandeelhouders ingestemd met de uitgifte van 6.468.454 gewone aandelen met een nominale waarde van EUR 0,10. Voor deze nieuwe aandelen is notering aangevraagd aan de officiële markt van Euronext Amsterdam N.V.

Verder hebben de aandeelhouders hun goedkeuring gegeven aan de naamswijziging van AOT N.V. in Binck N.V.

Inmiddels is ook de verklaring van geen bezwaar van De Nederlandsche Bank N.V. verkregen in verband met de uitbreiding van het (indirecte) belang in Effectenbank Binck door AOT. De voorwaarden voor de effectuering van de transactie en de uitgifte en plaatsing van de aandelen zijn daarmee vervuld.

De directievoorzitter van AOT, de heer A.E. Teeuw merkt op: "Nu de aandeelhouders hun goedkeuring hebben gegeven en de transactie nagenoeg is afgerond, is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. In dit transformerende jaar zal de nieuwe strategie worden geïmplementeerd."

|Voor verdere informatie:                                        |
|De heer A.E. Teeuw, Directievoorzitter AOT N.V., telefoon 020 - |
|5220341                                                         |
/ / / / / /

---- --