Ingezonden persbericht


persinformatie

uitgerust het vliegtuig in...

radisson sas' introduceert "park, sleep & fly"

Amsterdam, May 2004... Op reis zonder stress, dat kan dankzij de nieuwe service van het Radisson Sas Hotel Amsterdam Airport. "Park, Sleep & Fly" is de naam van het arrangement dat speciaal is samengesteld voor wie niet in de buurt van de luchthaven woont. Het bestaat uit een overnachting in het Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport, zeven dagen de auto parkeren en de shuttle service naar de luchthaven.

Radisson Sas Hotels & Resorts
"Park, Sleep & Fly is een typisch Radisson SAS product, het is 'Fresh, Host & Easy'. Met deze nieuwe service bieden we optimale gastvrijheid ­ niet alleen zelf overnachten, maar ook de auto mag zeven dagen blijven staan. Daarnaast dient het gemak de gast: voor je het weet sta je uitgerust en na een heerlijk ontbijt, binnen tien minuten op de luchthaven!" aldus Marc Horsmans, Director of Sales van de Radisson SAS Hotels in Amsterdam.

Het Park, Sleep & Fly arrangement is te reserveren vanaf ¤ 109,- per kamer per nacht.

Rezidor SAS Hospitality, de moedermaatschappij van Radisson SAS, beheert momenteel 127 Radisson SAS Hotels & Resorts in 37 landen en heeft 30 projecten in ontwikkeling. Hiermee is het één van de snelst groeiende hospitality bedrijven ter wereld. Rezidor SAS is volledig eigendom van de SAS Groep en omvat de volgende hotelmerken: Radisson SAS, Regent, Country en Park Inn. Per maart 2003 is de portfolio uitgebreid met het lifestyle hotelmerk Cerruti, in samenwerking met het gelijknamige modemerk. Rezidor SAS verwacht tegen 2012 circa 700 hotels in Europa, het Midden Oosten en West Afrika te beheren.

De Nederlandse hotels van Radisson SAS Hotels & Resorts zijn gevestigd in Amsterdam (Radisson SAS Hotel Amsterdam ­ 243 kamers, centraal gelegen, conferentiefaciliteiten, restaurant De Palmboom) en op Schiphol-Rijk (Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport - 279 kamers, 16 conferentieruimtes, fitness, Talavera restaurant).

Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent. Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent.



Ingezonden persbericht