Ingezonden persbericht


Persbericht

Natuurwegwijzer.nl de complete site voor buitenbeleven

Bent u toe aan een avontuur in de natuur, een leuke excursies met de boswachter of een gezellig evenement in de natuur? Of wilt u gewoon lekker wandelen of fietsen in de Noord-Hollandse natuur? Op www.natuurwegwijzer.nl vindt u alle informatie. De natuurorganisaties en de recreatieschappen in Noord-Holland werken nauw samen aan deze complete informatiebron. Zo staan alle bezoekerscentra op de site, alle gebieden, alle activiteiten, maar het meest bijzonder zijn wel de routes op de site. De site geeft de routes weer met zogenaamde dynamische plattegronden. Deze kunnen door de gebruiker aangepast worden aan de wensen. Men kan bijvoorbeeld de horeca langs een fietsroute in beeld brengen of juist de musea. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Het grote voordeel van deze nieuwe website is dat iedereen op elke gewenst moment een wandel- of fietsroute kan uitzoeken en kan printen. Ook het enorme aanbod excursies, open dagen en kinderactiviteiten in de natuur is steeds actueel en op elk moment te raadplegen. Via de site worden tal van bijzondere activiteiten aangeboden. Wat dacht u van een bijenmiddag, boswachterspreekuur, nachtvlinderexcursie of een wadlooptocht? Het kan in Noord-Holland.

De volgende partijen hebben het initiatief genomen tot deze gezamenlijke website: Provincie Noord-Holland, PWN Waterleidingbedrijf Noord-Holland, Goois Natuurreservaat, IVN Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Vereniging Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Recreatie Noord-Holland NV.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Nuyens, telefoon 0229-278172 of e-mail pers@natuurwegwijzer.nl. U kunt dit persbericht alsmede afbeeldingen van de site ook downloaden op: www.natuurwegwijzer.nl/pers