FENIT

ICT In Bedrijf: Alcatel 3G Reality Centre


31-03-2004 Op donderdagmiddag 6 mei a.s. organiseren FENIT en ICT Telecom de netwerksessie ICT In Bedrijf. Gastheer is het 3G Reality Centre van Alcatel in Rijswijk: Seeing is believing!


3G is klaar voor de start. Het doel van het Alcatel 3G Reality Centre Benelux is om te helpen mobiele Data- en Internetdiensten de lucht in te krijgen. Alcatel levert complete communicatieoplossingen aan telecomoperators, dienstenaanbieders en het bedrijfsleven en is één van de voorlopers op het gebied van UMTS. Zij wil haar kennis en expertise graag inzetten om de mogelijkheden van UMTS verder te ontwikkelen en beschikbaar te maken voor iedereen. Denk aan verbeterde mobiele communicatiemogelijkheden, nieuwe mobiele bedrijfstoepassingen en allerlei vormen van entertainment. Het 3G Reality Centre biedt een operationele 3G datawereld, hier in Nederland. Een community voor mobiele operators, content owners, application providers, handset leveranciers en andere mobiele spelers.

U bent welkom voor een testvlucht!

Programma

16.00 uur Inloop en Ontvangst

16.30 uur Presentatie door Ed Magnée, Manager Marketing & Communications

17.00 uur Live demonstraties

18.00 uur Afsluiting met een drankje

Datum, locatie en aanmelden
U bent van harte welkom op donderdag 6 mei vanaf ca. 16.00 uur in het
3G Reality Centre te Rijswijk (Den Haag). De toegang is gratis, maar wilt u zich van tevoren wel even aanmelden?

U krijgt ongeveer een week voor aanvang bij de bevestiging een deelnemerslijst van alle aanwezigen en een routebeschrijving toegestuurd.

Ja, ik meld mij aan voor deze bijeenkomst

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat van Nederland~ICT, Maaike Hoogenboom, telefoonnummer 0348 - 49 36 35.

copyright FENIT 2004