Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Tiscali Business Papendorpseweg 83 3528 BJ Utrecht Nederland T: (030) 248 35 50

F: (030) 248 39 30

http://www.tiscali-business.nl Tiscali Business SDSL voorziet zakelijk Nederland van gegarandeerde bandbreedte


· eigen non-blocked Tiscali DSL-netwerk
· zakelijk alternatief voor ADSL
· uiterst concurrerend vanaf 299 per maand

Utrecht, 5 mei 2004 ­ Met onmiddellijke ingang kunnen de meeste bedrijven in Nederland profiteren van de voordelen die Tiscali Business SDSL biedt. Want met Tiscali Business SDSL profiteren bedrijven altijd van de gegarandeerde bandbreedte die het uitgebreide eigen Tiscali DSL-netwerk biedt. Tiscali Business SDSL is er vanaf 299 per maand voor 1 megabit per seconde aan uitgaand én binnenkomend dataverkeer.

SDSL heeft zich inmiddels bewezen als de betrouwbare, flexibele en professionele internetoplossing. `Symmetric Digital Subsriber Line' (SDSL) is de symmetrische variant van ADSL (`Asymmetric'), wat betekent dat SDSL zowel met hoge snelheid bestanden kan versturen als ontvangen.

SDSL is het alternatief voor zakelijke ADSL-gebruikers die óók een snelle uitgaande verbinding zoeken, vestigingen willen verbinden (VPN) of willen telewerken, hun mailserver in eigen huis willen hosten, of van internettelefonie en videoconferencing willen profiteren. Naast de gegarandeerde, onbeperkte bandbreedte (beschikbaarheid 99,8 %, geen datalimiet), zijn de overige voordelen die Tiscali Business SDSL biedt de vaste, lage kosten van de permanente verbinding en de beschikking over een vast IP- adres.

Markt
Rob van Velzen, Director Business Market van Tiscali, zegt: "Anderhalf jaar geleden moesten netwerkbeheerders twee keer nadenken over SDSL. Nu is het: vergelijken en bestellen. SDSL- technologie heeft zich bewezen en de zakelijke voordelen zijn significant."

Uiterst concurrerend
De Nederlandse markt is klaar voor SDSL. Veel bedrijven hebben al geruime tijd behoefte aan een permanente internetverbinding, maar door de hoge prijs van huurlijnen was dat geen haalbare optie. "Mogelijke klanten hebben amper een idee van de huidige, concurrerende prijsstelling van

Tiscali Business SDSL", zegt Van Velzen. "Aan ons de taak om dat nu te veranderen. Dankzij ons eigen DSL-netwerk, kunnen wij onze diensten scherp prijzen terwijl we de kwaliteit optimaal kunnen garanderen."

Tiscali Business doorvoersnelheid vaste kosten per maand (uitgaand en inkomend) (ex. btw) SDSL Professional 1024 Kb/s 299,00 SDSL Office 1536 Kb/s 349,00 SDSL Enterprise 2048 Kb/s 399,00 SDSL Corporate 2304 Kb/s 475,00

Over Tiscali Business
Tiscali Business is onderdeel van Tiscali Nederland - dat één van de veertien Europese Tiscali landsorganisaties is. Tiscali Business is de ervaren leverancier voor het midden- en kleinbedrijf van hoogwaardige internetverbindingen en ­diensten, zoals Frame Relay, SDSL, zakelijk ADSL, VPN en hosting. Tiscali Business biedt bedrijven een betrouwbare internetverbinding met hun zakelijke omgeving en schept de faciliteiten om professioneel naar buiten te treden. Bezoek voor meer informatie www.tiscali-business.nl.

Meer informatie:
Tiscali Business
Pam Braun
e: p.braun@nl.tiscali.com
t: (030) 248 35 50
Tiscali Business 2/2


---- --