Dazzle introduceert twee nieuwe hardware-oplossingen voor het overzetten van VHS banden op DVD">

Nieuwe Dazzle hardware-oplossingen voor overzetten VHS banden op DVD Ingezonden persbericht


"urn:schemas-microsoft-com:office:office">

Dazzle introduceert twee nieuwe hardware-oplossingen voor het overzetten van VHS banden op DVD.

Nijmegen, 6 mei 2004 -- Dazzle komt halverwege mei met twee nieuwe producten op de markt waarmee analoge video eenvoudig op de PC opgenomen kan worden. Met de bijgeleverde software kunnen films desgewenst worden bewerkt en het resultaat kan direct op DVD worden gebrand.

Dazzle DVC 90

De Dazzle Digital Video Creator (DVC 90) is een Hi-Speed USB2 analoge capturekabel waarmee beelden van analoge videobronnen, zoals een videocamera of videorecorder, gekopieerd kunnen worden naar een computer en tot films worden bewerkt. De gemonteerde films kunnen vervolgens via e-mail en internet worden verstuurd maar natuurlijk ook op CD of DVD gebrand worden. Dit innovatieve apparaat is voorzien van composiet- en S-Video video-ingangen en RCA aansluitingen voor stereo geluid. Voor het monteren en branden van de film wordt Pinnacle Studio Quickstart standaard meegeleverd.

acb6ea.gif

Dazzle DVC 120

De Dazzle Digital Video Creator 120 (DVC 120) is een externe unit en beschikt over een hardwarematige DVD encoderchip waardoor de PC bij het opnemen zelf minder belast wordt en hoge kwaliteit gegarandeerd is. Hierdoor is de DVC 120 uitermate geschikt voor de minder krachtige systemen. Daarnaast is de DVC 120 zowel geschikt voor Hi-Speed USB2 evenals de oudere USB1.1 aansluitingen. Ook bij de DVC 120 wordt Pinnacle Studio Quickstart montagesoftware meegeleverd.

acb6ea.jpg

Prijzen en beschikbaarheid

Zowel de DVC 90 als de DVC 120 zullen halverwege mei verkrijgbaar zijn bij oa. Dixons en de gespecialiseerde computerdealer.

De adviesverkoopprijzen inclusief BTW zijn:

Dazzle DVC 90 ^ 89.00

Dazzle DVC 120 ^ 149.00

Informatie over Dazzle

Dazzle is de Value for Money brand van Pinnacle Systems Inc. Pinnacle Systems voorziet omroeporganisaties en consumenten van geavanceerde oplossing voor het maken, opslaan en afspelen van digitale media voor gebruik in huis, in de studio en voor uitzendingen. De bekroonde digitale mediaoplossingen van Pinnacle Systems worden over de hele wereld gebruikt voor uitzendingen, videobewerking, dvd- en cdr-authoring, en op het Internet. Pinnacle Systems is erkend marktleider en heeft negen prestigieuze Emmy Awards ontvangen voor technische vernieuwingen. Deze inzet wordt in alle productlijnen gerealiseerd.

###

Downloadlinks hi-res beeldmateriaal van Dazzle DVC90 & DVC120:

3D Box Dazzle DVC90 CMYK.jpg

DVC90 Hardware 01 CMYK.jpg

DVC90 hardware 02 CMYK.jpg

3D Box Dazzle DVC120 CMYK.jpg

DVC120 hardware CMYK.jpg

Desgewenst is beeldmateriaal of meer informatie ook per email beschikbaar.

Perscontact:

Pinnacle Systems Benelux & South Africa

Tim van Donkersgoed

Kerkenbos 10 - 15 Unit i

6546 BB NIJMEGEN

Nederland

Tel.: +31 (24) 373 1202

Fax: +31 (24) 373 1701

Email: tdonkersgoed@pinnaclesys.com

Consumenten informatie:

Dazzle / Pinnacle Systems

www.dazzle.com / www.pinnaclesys.com

+31 (0) 24 373 10 73

Alle handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke houders. © 2004.Pinnacle Systems, Inc.