Ingezonden persbericht


Internet Security Systems benoemt Jaap Smit tot Vice-president EMEA

Smit versterkt Executive Management ISS met 15 jaar ervaring in de ICT-sector

Brussel/Capelle a/d IJssel, 6 mei 2004 - Internet Security Systems (ISS) heeft Jaap Smit benoemd tot Vice-president EMEA. In zijn nieuwe functie is Smit verantwoordelijk voor de verdere groei van de omzet in het EMEA-gebied en voor de uitbouw van de verkooporganisatie die deze groei ondersteunt. Hij is verantwoordelijk voor de afstemming van nieuwe producten en diensten op behoeften in de EMEA-markt. Smit maakt tevens deel uit van het Executive Managementteam onder leiding van CEO Tom Noonan.

Smit was de afgelopen 15 jaar actief in de ICT-sector, waarvan de laatste 5 jaar als Vice-president EMEA van Progress Software en MatrixOne. Hij heeft brede ervaring in de sales, pre-sales, inside-sales, marketing, professional services, finance and administration, legal en human resources.

Over zijn nieuwe functie als Vice-president EMEA zegt Smit: "Internet Security Systems heeft twee prioriteiten in EMEA: We willen de groei en omzet in onze bestaande doelmarkten verder uitbreiden door kwalitatief hoogstaande producten en diensten te leveren. Daarnaast wil ISS verder doordringen in de mainstream-markt door nieuwe producten en diensten en de juiste kanalen te ontwikkelen. De multifunctionele Proventia-appliances en -oplossingen zullen hierbij een doorslaggevende rol spelen."

Smit heeft de Nederlandse nationaliteit en woont in Antwerpen. Hij heeft Economie gestudeerd en een Masters-opleiding in 'Business and IT' gevolgd.

Noot voor de redactie,