Gemeente Oosterhout

Tweede publieksdiscussie over economisch beleid Oosterhout

Kijken naar de speerpunten voor de komende jaren

Oosterhoutse ondernemers en andere belanghebbenden kunnen deelnemen aan discussies over het economisch beleid in Oosterhout. Deze discussie draagt bij aan de totstandkoming van de nota Economisch beleid waarmee het Oosterhoutse gemeentebestuur druk doende is. Een tweede discussie vindt plaats op donderdag 6 mei. GeĂŻnteresseerde ondernemers kunnen zich hiervoor aanmelden bij het secretariaat van de gemeentelijke projectgroep.

Tijdens een eerste bijeenkomst eind maart, zijn de sterke en zwakke kanten van de lokale economie op een rijtje gezet. Daarbij is gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van ondernemers en andere belanghebbenden. Deze sterkte-zwakteanalyse vormt het uitgangspunt voor een tweede publiek debat waarin de vraag centraal staat, wat de speerpunten van het economisch beleid voor de komende jaren moet zijn.

Bijeenkomst op 6 mei

De tweede openbare discussiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 6 mei van 16.00 tot 19.00 uur in het pand van Brokx Projectinrichting, Innovatiepark 4 te Oosterhout (Weststad III). Ook diegenen die de eerste bijeenkomst van eind maart gemist hebben, zijn op 6 mei welkom. Men kan zich tot 3 mei aanmelden bij het secretariaat van de gemeentelijke projectgroep economisch beleid. Dat kan het best via het volgende e-mailadres:
m.duffhues@oosterhout.nl.
17/5/2004