Ingezonden persbericht

Applied Research Centre brengt Kennis onder handbereik

VLISSINGEN, 20040506 -- Heeft u altijd de juiste kennis in huis om uw beslissingen te nemen? In de meeste gevallen zult u bedrijfsbeslissingen moeten nemen, ondanks dat er nog een aantal variabelen zijn. Vaak hangt dit samen met een tekort aan tijd of geld voor een uitgebreid onderzoek. Met het Applied Research Centre komt daar verandering in.


Vanuit een jarenlange ervaring met ondernemen en studenten, heeft TWZ (The Work Zone, dochteronderneming van de Hogeschool Zeeland) onlangs het Applied Research Centre opgericht. Het ARC houdt zich primair bezig met het uitvoeren van onderzoek voor het bedrijfsleven op de gebieden economie en techniek. Dit onderzoek wordt gedaan door studenten die stagelopen of afstuderen binnen het ARC. Uw opdracht wordt zoveel mogelijk aan de interesses en de studies van de studenten gekoppeld, zodat het voor alle partijen een interessante opdracht is. Door de inzet van zowel nationale als internationale studenten biedt het ARC ook mogelijkheden om wereldwijd internationale onderzoeken uit te voeren. Zo kan bijvoorbeeld onderzocht worden of uw product het kan maken op de Chinese markt, maar ook op de markt in Middelburg.

Wat biedt het ARC

Het Applied Research Centre faciliteert de studenten en hun begeleiding. Hierdoor wordt u de mogelijkheid geboden om de voordelen van een stagiair te combineren met die van een extern bureau. Uw project wordt begeleid vanaf de intake tot de overhandiging van de resultaten. De mate waarin u zelf betrokken bent tijdens de uitvoering van uw opdracht wordt in overleg vast gesteld. Uiteraard heeft deze werkwijze ook gevolgen voor de prijs van de opdracht. Het ARC biedt u de mogelijkheid om onderzoek te laten doen vanaf ¤4,- per uur.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor onderzoek binnen het ARC, neemt u dan contact op via arc@twz.nl of bel 0118-479207.




Ingezonden persbericht