Politie Zeeland


W-4602-2004 WINKELDIEFSTAL


In een winkel in Domburg is donderdagmiddag een 17-jarige jongen uit Roosendaal aangehouden voor winkeldiefstal van een sixpack bier.
De jongen verklaarde dat hij dit bij de kassa was vergeten af te rekenen. Hij zal vermoedelijk worden doorgestuurd naar bureau Halt.


W-4603-2004 WINKELDIEF


Een 16-jarige Middelburgs meisje is donderdagmiddag in haar woonplaats aangehouden voor winkeldiefstal.
Ze had bij de Schoenenreus een paar laarzen weggenomen zonder deze te betalen. Na opmaken van proces-verbaal is ze weer in vrijheid gesteld.


O-4604-2004 AUTO-INBRAKEN


Donderdag tussen 17.00 uur en 17.30 uur zijn aan de Zeedijk in Zonnemaire drie geparkeerde auto's opengebroken.
De buit bestond o.a. uit diverse duikspullen, foto-apparatuur en een gsm met een totale waarde van een paar duizend euro. Braakschade is onbekend.


W-4605-2004 AANRIJDING


Op de Pekelingseweg te Aagtekerke zijn donderdagmiddag rond 17.00 uur een personenauto en een scooter met elkaar in botsing gekomen.
Een 48-jarige automobilist uit Sittard wilde rechtsaf het terrein van een benzinestation oprijden en zag hierbij een 28-jarige bromfietser uit de gemeente Veere die over het fietspad reed, over het hoofd. De bromfietser is met onbekend letsel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De scooter raakte geheel vernield, de auto raakte aan de voorzijde beschadigd.


W-4606-2004 WINKELDIEF


Een 27-jarige Vlissinger is donderdagmiddag rond 15.00 uur bij een schoenenzaak in de Lange Zelke betrapt op winkeldiefstal van een paar schoenen.
De man werd na gehoord te zijn met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.