Politie Zeeland


O-4607-2004 ONDER INVLOED


Op de Postweg in Tholen is donderdag rond 19.00 uur een 53-jarige automobilist uit de gemeente Bergen op Zoom aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.


O-4608-2004 BROMFIETSCONTROLE


In de binnenstad van Zierikzee is donderdagavond een bromfietscontrole gehouden.
Er werden 12 brommers gecontroleerd waarvan er 10 niet in orde waren. Er werden 13 bekeuringen uitgedeeld:
7x voor teveel vermogen, 2x voor niet kunnen tonen van een bromfietscertificaat, 1x gladde band, 1x geen voorrem en 2x voor niet verzekerd zijn.


W-4609-2004 TWEE MENSEN TEN VAL


Doordat een paard schrok van een opwaaiende plasticzak, zijn donderdagavond rond 19.00 uur op de Oude Zandweg in Westkapelle twee mensen ten val gekomen.
Een 50-jarige man uit de gemeente Veere fietste naast een paard met daarop een 15-jarig meisje uit dezelfde gemeente. Doordat het paard waarschijnlijk schrok van een opwaaiende plasticzak, sprong het paard opzij. Hierdoor viel het meisje van het paard op de weg en viel de 50-jarige man van zijn fiets tegen een juist passerende auto. De meisje liep bij haar val een hoofdwond op, de man een pijnlijke rug. Beide zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Het paard bleef ongedeerd.


O-4610-2004 GELD UIT HANDEN GEGRIST


Een 16-jarige inwoner van de gemeente Noord-Beveland is donderdagavond in Goes beroofd van zijn geld.
De jongen had rond 20.15 uur een tiental euro's gepind bij een geldautomaat aan De Spinne. Toen hij het geld in zijn portemonnee wilde stoppen, kwam er een man op hem af die het geld uit zijn handen griste. Deze man ging er rennend vandoor in de richting van het centrum. Het gaat om een man met een getinte huidskleur, lengte ca. 1.75 cm, normaal postuur en een gouden tand.





Politie Zeeland