Politie Zeeland

Aanvulling persbericht Z4614-2004 AUTO-INBRAKEN IJZENDIJKE

Vannacht zijn er nog twee auto-inbraken gepleegd. Een in de Willem Tellstraat en een in de Schuttersstraat.

Uit beide voertuigen werd de geluidsapparatuur weggenomen.

O-4619-2004 DIEFSTAL UIT VRACHTAUTO

Op de Haven Kloosternol in Scharendijke is vrijdagmiddag rond 13.15 uur ingebroken in een vrachtauto.
De bestuurder hiervan had zijn vrachtauto even geparkeerd en afgesloten om een bestelling af te leveren. Toen hij vijf minuten later terugkwam bij zijn auto, bleek deze te zijn opengebroken. Zijn portemonnee en een gsm waren verdwenen. Braakschade is onbekend.

O-4620-2004 HENNEPKWEKERIJ IN WONING

In een woning aan de 's Heer Hendrikskinderenstraat in Goes heeft de politie donderdagavond een hennepkwekerij van 170 planten ontmanteld.
De kwekerij was gevestigd op de bovenverdieping van de woning. Alle planten en benodigde apparatuur is in beslaggenomen. De bewoner van het pand is aangehouden en na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.

O-4621-2004 AUTOMOBILISTE MOET RIJBEWIJS INLEVEREN

Op de Ringbaan West in Goes is vrijdagmiddag het rijbewijs ingevorderd van een 46-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat de vrouw ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hierop werd haar rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.

W-4622-2004 MISHANDELING

Een 70-jarige Vlissinger heeft in de nacht van donderdag/vrijdag zijn sleutelbeen gebroken nadat hij ten val was gekomen na een klap van een onbekende man.
De Vlissingse man liep rond 00.30 uur over de Nijverheidsstraat in zijn woonplaats toen hij werd aangesproken door een man. De Vlissinger ging hier niet op in en liep door waarna hij een klap op zijn schouder kreeg en ten val kwam. Toen hij om hulp riep, ging de onbekende man er vandoor. In het ziekenhuis bleek dat de Vlissinger zijn sleutelbeen had gebroken.

OP ZATERDAG 8 MEI IS ONZE AFDELING COMMUNICATIE TELEFONISCH BEREIKBAAR TUSSEN 10.00 UUR EN 16.00 UUR.
DIT IN VERBAND MET ZIEKTE VAN EEN VAN ONZE MEDEWERKSTER.