Politie Zeeland

O-4627-2004 AUTOMOBILISTE RIJDT TEGEN DE VANGRAIL

Op de zuidbaan van de A58 t.h.v. Goes is vrijdag rond 20.00 uur een vrouw uit Heinkenszand met haar auto tegen de vangrail gereden.
De vrouw was bij het oprijden van de snelweg, vermoedelijk als gevolg van een hevige regenbui, de macht over het stuur verloren. Na een paar keer rond de as te zijn gedraaid, kwam zij achterstevoren tot stilstand tegen de vangrail. De vrouw werd met een pijnlijke nek door de ambulance voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Haar auto werd aan de achterzijde beschadigd.

O-4628-2004 AANRIJDING

Bij een aanrijding in Burgh Haamstede zijn vrijdag rond 17.00 uur twee voertuigen beschadigd.
Een 71-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen Duiveland reed over de Zandweg en verleende op de kruising met de Steursweg geen voorrang aan een 32-jarige automobiliste uit de gemeente Noord-Beveland. Er was alleen blikschade.

W-4629-2004 BESTELBUSJE MET AANHANGER RIJDT TEGEN BOOM

Een 33-jarige Vlissinger is vrijdagavond rond 18.00 uur met zijn bestelbusje met aanhangwagen tegen een boom gereden nadat hij moest uitwijken voor een tegenligger.
De man reed over de Groeneweg te Middelburg toen hij moest uitwijken voor een tegemoetkomende auto. Hierdoor belandde hij in de berm, raakte in de slip en kwam tegen de boom tot stilstand. Er was alleen blikschade.