Mojo Concerts

Miss Spears - The Onyx Hotel Tour -vervolg-

Dat Britney Spears haar lieve staartjes voorgoed heeft ingeruild voor een bos wilde haren, blijkt wel uit de laatste berichten over de zangeres. Na de ophef over de tongzoen met Madonna voor de MTV-cameras, kwam ze onlangs weer in het nieuws vanwege haar snelle huwelijk met een goede vriend! Het bleek om een uit de hand gelopen grap te gaan en inmiddels is het stel alweer gescheiden. Wat een avondje stappen in Las Vegas al niet voor gevolgen kan hebben!

Voorlopig is Britney dus weer gewoon Miss Spears, en kan ze zich storten op wat ze het liefste doet: zingen en dansen. Op 29 april begint haar Europese tournee, The Onyx Hotel Tour. In Nederland is ze op 7 mei te zien in Rotterdam.

Vrijdag 7 mei 2004 Ahoy Rotterdam
Entree: E45, E42, E39 en E36 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Peter Gabriel vervolgt Growing Up Tour -vervolg-

Nog maar een jaar geleden gaf Peter Gabriel een indrukwekkend concert in Nederland als onderdeel van zijn Growing Up Tour. Nu komt hij terug met het vervolg: Still growing up.

Op zijn eigen internetsite vertelt de artiest: We all had a great time on the Growing Up tour last year, but sadly we couldnt take it to as many places as we wanted to, so we decided to come back for part 2.

Tijdens de vorige tournee liet Gabriel al zien dat zijn shows meer zijn dan concerten. Samen met een theaterregisseur combineert hij beeld en geluid tot een complete show. Opnieuw zal hij in een gigantische opblaasbare bal, de zogenaamde Zorb ball, opkomen. Ook zal hij weer op een rond podium optreden, zodat iedereen alles goed kan zien. Nieuw materiaal van zijn laatste studioalbum Up en verrassende theatereffecten zullen verder inhoud geven aan de show.

Ahoy Rotterdam
Donderdag 6 mei 2004
Aanvang: 20.00 uur
Entree: E 43,50, E 41 (exclusief servicekosten)