Fontys


woensdag 14 april 2004

Mental Theo draait voor Ronald McDonald Huis tijdens `Reality' in Danssalon

Eerstejaarsstudenten Human Electrical Engineering van Fontys Hogeschool Elektrotechniek in Eindhoven organiseren op vrijdag 7 mei Reality, een benefietfeest in de Danssalon, met als hoofdact dj Mental Theo. De opbrengst van het feest gaat naar het Ronald McDonald Huis in Veldhoven.

De studenten kregen in september van hun opleiding de opdracht een feest te organiseren. Omdat zij meer wilden dan een gewoon feest in een plaatselijke kroeg, besloten ze hun feest te koppelen aan een goed doel. Zij kozen het Ronald Mac Donald Huis in Veldhoven en bedachten de naam Reality, naar de realiteit dat het leven niet altijd voor iedereen rooskleurig is. Mental Theo, die zich ook bij het televisieprogramma `Bobo's in de bush' inzet voor het Ronald McDonald Huis, wilde graag zijn bijdrage leveren. Verder werden nog de dj's Irwan, FaBerGe en Jimmy Dean bereid gevonden belangeloos mee te werken.

Het feest is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en duurt van 22.00 tot 4.00 uur. Entreekaarten zijn in de voorverkoop voor EUR5,- verkrijgbaar bij VVV Eindhoven of via de website www.reality-party.net. Kaarten aan de deur kosten EUR6,50.