Novem

14-04-2004 - 08-05-2004
7-5-2004 Bijeenkomst 'Duurzaam ondernemen: kan dat zonder duurzame consument?'

De bijeenkomst `Duurzaam ondernemen: kan dat zonder duurzame consument? vindt plaats op vrijdagmiddag 7 mei 2004, van 14.00 - 17.00 uur. De locatie is het Havenbedrijf Rotterdam, World Port Center, Wilhelminakade 909 te Rotterdam. Deelname is gratis voor VVM-leden. Niet-leden betalen EUR 40,-.

Hoe ziet de middag eruit? Het programma bestaat uit twee discussieronden. In de eerste ronde vertellen enkele deskundigen uit het bedrijfsleven kort over hun ervaringen op het raakvlak van milieu en markt. Vervolgens gaan zij met elkaar en met de zaal in discussie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van bedrijven op dit gebied. In de tweede discussieronde komt de maatschappelijke vraag aan de orde wat het bedrijfsleven, de overheid en de maatschappelijke organisaties van elkaar mogen verwachten om te komen tot een duurzamere consumptie. Middagvoorzitter is Jaap Jelle Feenstra, tevens voorzitter van de VVM. Sprekers zijn o.a.:
Hans van der Vlist (VROM), Bart Jan Krouwel (Rabobank), Vera Dalm (Milieudefensie), Chris Dutilh (Unilever) en Helma Kip (Essent).

Achtergrondinformatie vindt op de site van de
VVM, www.milieukundigen.nl . Mocht u deze middag willen bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via de site van VVM onder het kopje Agenda.