Partij van de Arbeid


Den Haag, 6 mei 2004


Max van den Berg bezoekt Delft, Oldenzaal, Enschede, Hengelo en Den Haag


Nederland Sterk en Sociaal in Europa


Max van den Berg voert de komende dagen campagne in Delft, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Den Haag. Tot en met 10 juni, de dag van de verkiezingen voor het Europese Parlement, zal de PvdA-lijsttrekker campagne voeren met de boodschap Nederland Sterk en Sociaal in Europa. Met Meer Rood Op Straat in alle provincies en grote steden zal Van den Berg aantonen dat de PvdA de partij van de regio s is.


Op vrijdag 7 mei, zaterdag 8 mei en zondag 9 mei voert Max van den Berg campagne in Delft, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en Den Haag.


Vrijdag, 7 mei zal hij van 12.00 tot 13.30 de straat op gaan op de markt in Delft. Van den Berg zal folders uitdelen en in gesprek gaan met het winkelend publiek. Na Delft vertrekt hij naar Oldenzaal, alwaar hij tussen 16.00 en 17.00 eveneens folders uitdeelt in het centrum en in gesprek gaat met het winkelend publiek. In de avond gaat Van den Berg in debat over onder andere arbeidsmigratie en de hervorming van het landbouwbeleid. Deze bijeenkomst vindt plaats in Stadstheater De Bond, Molenstraat 25.


Zaterdag 8 mei voert Van den Berg campagne in Gronau (Duitsland), Enschede en Hengelo. Samen met de Duitse SPD worden aan de grens PvdA/SPD verkiezingsborden opgehangen. In Gronau worden tussen 12.00 en 13.00 folders uitgedeeld op de markt en gesprekken gevoerd met voorbijgangers. Om 13.09 vertrekt Van den Berg met de trein uit Gronau naar Enschede. Tussen 14.00 en 15.15 deelt hij folders uit op de Markt in Enschede bij de Bijenkorf. Tussen 15.30 en 16.30 is hij op de markt in Hengelo.


Op zondag 9 juni is Van den Berg van 12.00 tot 13.30 te gast bij het EuropaFestival op het Plein in Den Haag. Onder leiding van Paul Brill, zal hij in debat gaan met publicist Bas Heijne en Dick Leurdijk van Instituut Clingendael over Het doel van een verenigd Europa. Na afloop is Van den Berg beschikbaar voor vragen van de media.