AutoRai

7-5-2004

Exclusief actiemodel: smart roadster speedsilver

Een exclusieve verschijning, een rijke uitrusting en bijzonder aantrekkelijk geprijsd: dat zijn de voornaamste kenmerken van de smart roadster speedsilver, die ter gelegenheid van de start van het cabrioseizoen opwachting maakt bij de smart centers.

De smart roadster speedsilver wordt aangedreven door een 60 kW (82 pk) motor die volop rijplezier garandeert. Het model is voorzien van een softtop, die ook tijdens het rijden elektrisch kan worden geopend en gesloten.

De carrosserie van de smart roadster speedsilver is, zoals de naam al aangeeft, gespoten in de exclusieve kleur speed silver metallic. Een fraaie kleurstelling die normaliter exclusief is voorbehouden aan de smart roadster BRABUS en smart roadster-coupé BRABUS. Maar dat is nog niet alles: tot de rijke standaarduitrusting behoren een zilveren tridion veiligheidskooi, airconditioning, meters voor motortemperatuur en turbodruk en lichtmetalen spinline velgen. De verkoopprijs van de smart roadster speedsilver bedraagt 26.130. Vergeleken met een identiek uitgevoerd seriemodel betekent dit een klantenvoordeel van
1.018.