AutoRai

7-5-2004

Nieuwe Chrysler Voyager nu met voordelig DVD systeem

De splinternieuwe Chrysler Voyager heeft onlangs zijn opwachting gemaakt bij de Chrysler dealers. Om dat te vieren, kunnen klanten tijdelijk profiteren van een aantrekkelijke introductie aanbieding.

Wie nú kiest voor deze geheel vernieuwde Chrysler-telg kan voor de scherpe prijs van slechts 499,- een origineel, geavanceerd DVD multimediasysteem laten inbouwen. De normale prijs voor dit systeem bedraagt maar liefst 2.345,-.

De complete entertainmentset bestaat uit een in het dashboard geïntegreerde DVD-speler, een 7-inch LCD-scherm in de dakconsole, een draadloze koptelefoon en een afstandsbediening. Wie onderweg nog meer vermaak wil, kan via een extra poort de meest voorkomende gameconsoles en videocameras op de DVD-speler aansluiten.

De nieuwe Chrysler Voyager, nu ook leverbaar met 2.8 CRD motor in combinatie met een automatische transmissie, is voorzien van curtain airbags op alledrie de zitrijen en een knie airbag voor de bestuurder. Dankzij deze en vele andere opties, de aantrekkelijke aanbieding en de scherpe prijsstelling van alle uitvoeringen zal de Chrysler Voyager wederom zijn prominente positie opeisen.

De DVD actieperiode loopt tot en met 16 juni 2004 en geldt uitsluitend voor Chrysler Voyager en Grand Voyager personenwagens van modeljaar 2005 en heeft alleen betrekking op voorraadautos. Bovendien geldt de DVD actie zolang de voorraad strekt.

De nieuwe Chrysler Voyager is leverbaar in de uitrustingsvarianten SE, SE Luxe en LX. Er zijn twee diesel- en twee benzinemotoren leverbaar. Daarnaast zijn er vier varianten voor de Grand Voyager (lange wielbasis), SE, SE Luxe, LX en Limited. Ook hier zijn twee diesel- en twee benzinemotoren beschikbaar. Voor de Grand Voyager 3.3 Limited is ook een AWD (All Wheel Drive) versie te bestellen. De prijzen van de nieuwe Voyager variëren van 29.830,- voor de handgeschakelde 2.4 SE tot 55.885,- voor de Grand Voyager 3.3i V6 AWD Limited met automatische transmissie.