Dienstenbond CNV

Penioenaanspraken medewerkers SECURE-IT aangemeld. 07-05-2004

Onlangs hebben wij contact gehad met het bedrijfspensioenfonds voor de beveiligingssector. Eind vorig jaar zijn alle personeelsgegevens bij het pensioenfonds PVF te Amsterdam aangemeld.

Dit betekent dat uw individuele pensioenaanspraak is aangemeld bij PVF en omdat van uw loon premie is ingehouden dat uw pensioenaanspraak altijd wordt gegarandeerd.

Secure-it zal nog een forse inhaalbetaling moeten verrichten richting het pensioenfonds, maar dat is een zaak tussen uw werkgever en het fonds. U ondervindt hiervan geen gevolgen.

Eind mei 2004 zal PVF u als deelnemer informeren over het tot dan toe opgebouwde pensioenrecht. Let dus even op of u een brief krijgt van PVF en u dus als deelnemer geregistreerd staat. Indien u geen overzicht ontvangt neem dan begin juni even contact met mij op.

Indien er nog andere zaken zijn horen wij dat natuurlijk graag van u. Wij houden het bedrijf in elk geval nauwlettend in de gaten.

Voor vragen of opmerkingen over deze mailing kunt u contact opnemen met uw bestuurder Bernard Jan de Groot, (010)2651111 of email B.deGroot@cnvdibo.nl