Gemeente Bladel

> Registratie belangstelling voor twee seniorenwoningen te Bladel
---

Registratie belangstelling voor twee seniorenwoningen te Bladel

Spieveld 26 en 28

Deze publicatie verschijnt eenmaal en de inschrijftermijn is slechts 14 dagen

Door de Woningstichting De Zaligheden worden aan het Spieveld 26 en 28 te Bladel twee seniorenwoningen gebouwd. Met de bouw is al begonnen. De woningen zijn echter nog niet toegewezen en verkocht.

Prijzen

Spieveld 26 heeft een inhoud van 362 m3 en de grootte van het perceel is 263 m2. De woning koste EUR 299.000,00 v.o.n.

Spieveld 28 heeft een inhoud van 353 m3 en de grootte van het perceel is 252 m2. De woning kost EUR 295.000,00 v.o.n.

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor een van deze woningen moet voldaan worden aan de criteria die gesteld worden in het Uitgiftesysteem Gemeente Bladel 2003. De woningen zijn bestemd voor senioren. Senioren zijn personen die 55 jaar of ouder zijn. Kandidaten moeten gedurende minimaal vijf jaren inwoner van onze gemeente zijn. Inwoners van het dorp Bladel hebben voorrang.

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich aanmelden via het inschrijfformulier op deze pagina. Het formulier moet uiterlijk 19 mei 2004 vóór 17.00 uur worden ingeleverd bij de Centrale Balie of in de brievenbus van het gemeentehuis aan de Markt 21 te Bladel. Inschrijvingen die later worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen.

Loting

Als er meer kandidaten zijn dan woningen, wordt er geloot. Deze loting vindt plaats op 27 mei 2004 om 17.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis. Degenen die zich hebben aangemeld, kunnen de loting bij­ wonen. Er worden kandidaten en reservekandidaten geloot. Eerst wordt de volgorde bepaald van de kandidaten die wonen in de kern Bladel. Daarna komen de kandidaten uit de kernen Hapert, Hoogeloon, Casteren en Netersel aan bod. De gegevens van de kandidaten worden getoetst aan de gegevens in de bevolkingsadministratie. Als blijkt dat de gegevens op het inschrijfformulier niet juist zijn ingevuld, wordt de kandidaat uitgesloten van deelname aan het project.

De lotingslijst wordt doorgegeven aan de Woningstichting De Zaligheden, die daarna de kandidaten op volgorde van de lijst rechtstreeks benadert.

In de informatieruimte in de hal van het gemeentehuis worden tekeningen en informatie opgehangen.

Voor informatie over de woningen kunt u contact opnemen met van Santvoort & van Santvoort b.v. te Eersel/Reusel, tel. 513393 of 642867. Ook kunt u bellen met de Centrale Balie in het gemeentehuis, tel. 361636. Daar kunt u ook een documentatiesetje afhalen.


---