BedrijfsautoRAI

07-05-2004

50ste DAF truck voor ITC Vloeiend Vervoer

Het in Reek gevestigde ITC Vloeiend Vervoer heeft onlangs de vijftigste DAF truck in gebruik mogen nemen. Het betrof een DAF 95XF. Dit paradepaardje uit de DAF lijn werd op gepaste wijze overhandigd aan de eigenaar van ITC de heer Van Schaick, de directeur van het transportbedrijf. De jubileum truck werd op het terrein in Reek overhandigd door de heer Van Batenburg, van huisdealer Allers Bedrijfswagens BV.

ITC Vloeiend vervoer
ITC startte eens met het vervoeren van melk. Inmiddels is ITC een professioneel transportbedrijf met zo'n 90 deskundige medewerkers. ITC vervoert nu de meest uiteenlopende vloeibare voedingsmiddelen en grondstoffen. De nadruk ligt op drie productgroepen: plantaardige oliën en vetten, zuivelproducten en vruchtensappen en concentraten. Dagelijks zijn de deskundige medewerkers voortdurend in touw om dit specialistische vervoer in goede banen te leiden, zowel nationaal als internationaal. Daartoe beschikt het bedrijf over een omvangrijke transportvloot, die bestaat uit 83 tankopleggers en 71 trekkers, waarvan het merendeel afkomstig is van DAF.

DAF een vaste waarde binnen de transportvloot
DAF trucks zijn al vele jaren een vaste waarde binnen de transportvloot van ITC. Directeur Van Schaick, vragen we naar de reden: DAF levert ons onderhoudsvriendelijke trucks met een lage kilometerkostprijs. Bovendien rijden onze chauffeurs graag in een DAF truck. Ik zelf vind het bovendien van belang dat DAF beschikt over een perfecte internationale service: ITS. Een andere belangrijke factor is de dealer Allers Bedrijfswagens BV, een betrouwbare sterk op service gerichte dealer die exact aanvoelt wat wij willen. Dankzij de goede aftersales die ik van de dealer ontvang, blijft het goede gevoel dat ik heb na een aankoop lang behouden. Alles bij elkaar doet dit mij telkens weer besluiten om met een goed gevoel te kiezen voor DAF trucks.