BedrijfsautoRAI

07-05-2004

Aalburg Transport B.V. kiest wederom voor DAF

Onlangs is bij de Aalburg Transport in het Brabantse Veen een tweede DAF FAR XF95.480 afgeleverd. Aalburg Transport, specialist op het gebied van het vervoer van bloemen en planten naar diverse zuidelijke bestemmingen ontving de sleutels van de heer P. Post van DAF dealer Van Tilburg-Bastianen DAF B.V. te Gorinchem.

Bloemen en planten in goede handen
Vanuit Veen verzorgt Aalburg Transport dagelijks een lijndienst op de Cote d'Azur. Daarnaast wordt er zeer frequent gereden naar het bij Bremen gelegen Oldenburg. De twintig medewerkers van Aalburg Transport zorgen er voor dat de bloemen en planten hun bestemming altijd tijdig en in goede orde bereiken.

DAF draagt bij aan kwaliteitslevering
Hoewel de goede zorg voor de producten natuurlijk in handen ligt van de chauffeurs, is het materiaal dat zij ter beschikking hebben ook van groot belang. Dat verklaart ook de keuze voor DAF. De onlangs overhandigde DAF FAR XF95.480 is de tweede DAF op rij. Inmiddels is ook de derde DAF truck in bestelling. Gevraagd naar de reden om voor DAF te kiezen, is het antwoord van directeur Ad Dammers duidelijk: DAF levert de meest complete truck voorzien van alle gemak. De combinatie die we nu hebben is uitgerust met een Van Eck opbouw en voorzien van een TRS koelinstallatie. Bovendien hebben we gekozen voor een DAF SuperSpaceCab, die beschikt over een ruime cabine en de voor DAF kenmerkende uitstekende rijeigenschappen. Bovendien beschikken we met DAF dealer Van Tilburg-Bastianen over een partner met kennis van zaken en gevoel voor vervoersvraagstukken.