Ingezonden persbericht

Van Kempen & Begeer lanceert toonaangevend winkelconcept

'eerste eigen winkel in Utrecht'

UTRECHT, 20040506 -- Vrijdag 7 mei is het zover: Van Kempen & Begeer opent haar eerste eigen winkel op Oudkerkhof 16 te Utrecht. Een winkelconcept, dat door de combinatie van dimensie en licht, de consument een unieke 'shopping experience' zal laten ervaren. De winkel is met haar tunnelvorm en verleidelijke uitstraling, dé absolute trendsetter op retailgebied voor 2004!


Experience shopping
Een belevenis prikkelt de zinnen. Om winkelen te transformeren tot 'experience shopping' moet in de winkel de juiste emotie en het gevoel van de consument worden geraakt. In de nieuwe winkel van Van Kempen & Begeer komt de consument weer in de juiste 'shopping' mood. Licht, ruimte en elegantie... De winkel straalt een welkom en warm gevoel uit en heeft hierdoor een bijzondere aantrekkingkracht.

Van Kempen & Begeer
Van Kempen & Begeer kent een lange historie en is de toonaangevende speler op de markt voor tafel en keukengerei. Met deze nieuwe winkel in Utrecht waarin 'experience shopping' het uitgangspunt vormt, slaat Van Kempen & Begeer een nieuwe weg in. "Gelet op de concurrentie is de winkel een logische stap", aldus directeur Henk Schouten. "Met de winkel draagt Van Kempen & Begeer haar eigen retailvisie uit en hebben we de mogelijkheid om al onze producten en merken te presenteren."

Van Kempen & Begeer: Keltum, Gero, BK en Q-linair
In de nieuwe eigentijdse winkel van Van Kempen & Begeer worden Keltum, Gero, BK en Q-linair, op een verleidelijke manier gepresenteerd en verkocht en zo is de zoektocht naar hedendaags tafel- en keukengerei een ware beleving!

Gero - Glansrijk - Genieten
Gero staat vandaag de dag nog altijd synoniem voor kwaliteit, duurzaamheid en uitgekiende vormgeving. Met het bestek, de tafelaccessoires en de pannen van Gero bepaal je je eigen stijl. Of het nu gaat om een feestelijk diner, het dagelijks ontbijt of een gezellige lunch, met Gero wordt elke maaltijd glansrijk genieten.

Keltum: the art of dining
Klasse en kwaliteit, daar staat Keltum voor. Een prachtig gedekte tafel en een unieke sfeer begint met bestek en tafelaccessoires van Keltum. Van klassiek tot modern, van edelstaal tot zwaar verzilverd en zilver. U vindt altijd een product dat bij u past. Keltum verheft dineren tot een kunst.

BK: Cooking is our emotion
BK reikt graag het juiste gereedschap aan om het bereiden en bewaren van uw maaltijden nog specialer te maken. In een eigentijdse vormgeving en met doeltreffende eigenschappen, biedt BK met ruim 150 jaar kookexpertise voor iedere kookliefhebber een breed assortiment aan pannen en keukenhulpen.

Q-linair: De nieuwe visie op koken
Het internationaal onderscheiden merk: Q-linair by BK is trendsetter in kookgereedschap. Hierbij wordt uniek design gecombineerd met vele 'smart' features. De leidraad bij dit Nederlandse topmerk is hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak.

Concept en design
Het concept en design van de nieuwe winkel van Van Kempen & Begeer is van Jacqu Jansen.




Ingezonden persbericht