Ingezonden persbericht


Plaatsing per direct mogelijk.

**PERSBERICHT**

Almere, 8 mei 2004 - Op zaterdag 8 mei introduceren Cambrium en Tweakers.net hun tweede samenwerkingsverband, na een succesvolle gemeenschappelijke lancering, 18 maanden geleden. Deze keer is het een echte primeur in internetland: Tweakable biedt toegang tot het internet via de kabel, op zich niets nieuws, maar dat Tweakable het gehele kabelnetwerk van een derde partij gebruikt is wel een unicum. Dit maakt Tweakable het eerste serieuze alternatief voor de huidige kabelinternetprovider in het oosten van het land, waar het bovendien een goed alternatief biedt voor de gebieden waar ADSL niet beschikbaar isen TweakDSL niet kan leveren. Nog nooit was er een partij die werd toegestaan het gehele kabelnetwerk van een derde partij te gebruiken om kabelinternet aan te bieden.

Tweakable zal met 7 pakketten op de markt komen, in snelheid vanaf van 300/64 kbps tot 2400/512kbps. De prijzen varieren van ¤ 19,95 tot ¤ 95,20 per maand. Alle pakketten kenmerken zich door onbeperkte downloadlimieten en e-mailboxen, daarnaast is het gebruikers toegestaan eigen servers op de kabelinternetverbinding aan te sluiten. Met dit aanbod richt Tweakable zich op de gevorderde gebruiker die gebruik wil maken van de mogelijkheden die het internet bied.

Tweakable is een initiatief van Tweakers.net en Cambrium.

** EINDE PERSBERICHT **

Voor vragen over Tweakable kunt u contact opnemen met Floris Diemel (product management) op telefoonnummer 036-5460088 of per e-mail: floris@cambrium.nl