Nighttown Rotterdam Daryll-Ann + Bauer in Nighttown

ZA 08.05 DARYLL-ANN + BAUER (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Ze komen beiden uit de Exselsior-stal en hebben beiden net een nieuw album uitgebracht. En alsof dat nog niet genoeg overeenkomsten zijn, gaan de bands samen op toernee: Daryll-Ann en Bauer. Op zaterdag 8 mei doen ze Nighttown aan.

Daryll-Ann
Daryll-Ann heeft een lange geschiedenis achter zich. Het begon allemaal in 1988, in Ermelo. De eerste mini-cd vormde de aanleiding een echte cd uit te brengen. Er kwam een toertje in het voorprogramma van The Smashing Pumpkins in Engeland. Daarop kwamen de lovende recensies in gerenommeerde muziektijdschriften. En er kwam een andere platenmaatschappij: Excelsior. Vorig jaar stond de gitaarpopband nog in het voorprogramma van The Counting Crows. Op 16 februari verscheen het nieuwe album Don't Stop.

Bauer
Popduo Bauer gaat inmiddels al 5 jaar mee. Het project werd opgericht door Berend Dubbe. Bauer verraste vrienden en kennissen met een persoonlijk en af en toe absurdistisch album dat wekenlang op 1 in de moordlijst stond. Voor de live-uitvoering werd Sonja van Hamel uitgenodigd. Een getalenteerde keyboardspeelster en zangeres. De samenwerking klikte niet alleen in de live band maar ook in de studio; Sonja werd de andere helft van de formatie Bauer. Nu is het tijd voor een nieuwe cd: Baueresque.

ZA 08.05 Daryll-Ann + Bauer

Zaal open 20.00 uur
EUR 10,- excl. Lidmaatschap en voorverkoopkosten.

Voorverkoop start binnenkort bij Ticket Service, Plato en Sounds in Rotterdam

www.nighttown.nl / www.daryllann.com / www.bauer-plaza.com

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Evelyne Levêke. T: 010-436 12 10 of E: evelyne@nighttown.nl

---- --