EUROPA KINDERHULP

De inpakdag voor de dozen voor Srebrenica is op zaterdag 8 mei 2004.

Dit heeft alles te maken met het feit dat de dozen in de week van Hemelvaart, dus van 15 tot en met 23 mei worden afgeleverd in Srebrenica. De inpakdag was in eerste instantie gepland op zaterdag 3 april 2004, maar door de inpakdag te verplaatsen is iedereen een maand langer in de gelegenheid om de dozen te verkopen en kunnen wij de opslagperiode van de goederen en dozen bekorten.

De inpakdag belooft een grote maar, zo hopen wij, vooral ook een gezellige dag te worden. Wij gaan de dozen inpakken in een grote loods in Zaandam, die wij gaan inrichten als een EKH-hal. Van een bedrijf dat kerstpakketten inpakt hebben wij rollerbanen ter beschikking gekregen zodat alles op rolletjes zal lopen! Er wordt natuurlijk gezorgd voor koffie, thee, limonade en een lunch.

Voor de kinderen die meehelpen wordt ter onderbreking van de werkzaamheden gezorgd voor springkussens, spelletjes, video en dergelijke. Gestreefd wordt naar een mix van volwassenen en kinderen met een verhouding van 5 volwassenen en 3 kinderen.

Wij kunnen nog heel veel mensen gebruiken, immers vele handen maken licht werk!

Je kunt je opgeven bij de voorzitter of secretaris van je regio of rechtstreeks bij:
Pedro Smit,
Telefoonnummer:(06) 29 04 31 67
E-mailadres: info@jankeezer.nl of bij

Wim Bruynius
E-mailadres: wim.bruynius@tiscali.nl

Verzamelen op 8 mei a.s. om 9.00 uur in Zaandam en einde van de inpakdag 16.30 uur.
Tot 8 mei a.s.!

Met vriendelijke groet,
Wim Bruynius en Pedro Smit
Coördinatoren inpakdag Kinderhulp-Srebrenica


04 mei 04 14:20