RE/MAX

RE/MAX nieuwe hoofdsponsor topdarter Rick Hofstra

Apeldoorn - RE/MAX Nederland, overkoepelende organisatie van RE/MAX makelaars, is per direct de nieuwe hoofdsponsor van de talentvolle darter Rick Hofstra. Een overeenkomst waardoor Hofstra zich ontspannen kan richten op de International Darts League van 8 t/m 16 mei in het Silverdome te Zoetermeer.

De samenwerking tussen RE/MAX Nederland en Rick Hofstra kwam op een uitstekend moment. De vorige sponsor van de 27-jarige Fries raakte in financiële problemen, waardoor de voorbereidingen op de IDL in de knel dreigden te raken. Een ontmoeting met Gerard van den Heuvel, Regional Director van makelaarsorganisatie RE/MAX, bood uitkomst: wij zijn buitengewoon tevreden dat we een talent als Rick mogen sponsoren. Er zijn namelijk veel overeenkomsten tussen onze organisatie en een topdarter als Rick. Jong, een beetje brutaal en een speler om in de toekomst rekening mee te houden!

RE/MAX, een afkorting van Real Estate Maximums, is in de jaren zeventig als formule ontwikkeld in de Verenigde Staten. Inmiddels is het RE/MAX franchiseconcept de meest succesvolle formule in de wereld van onroerend goed. Vorig jaar realiseerden deze makelaars wereldwijd maar liefst 1.4 miljoen transacties. Het netwerk van RE/MAX omvat bijna vijfduizend zelfstandige makelaarskantoren met ruim 88.000 zelfstandig werkende agenten, verspreid over 47 landen. Ook in Nederland is RE/MAX een snelgroeiende organisatie, met inmiddels vijftig makelaarskantoren. De kern van de RE/MAX formule is het autonome karakter van iedere vestiging. Iedere RE/MAX makelaar is zelfstandig ondernemer en persoonlijk verantwoordelijkvoor het eigen succes.