Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

JOHN WILLIAMS GASTPRESENTATOR BIJ NOORDZEE 100.7 FM

Hilversum, 7 mei 2004 - Op zaterdag 8 en zondag 9 mei 2004 is acteur en presentator John Williams gastpresentator bij Noordzee 100.7 FM. Hij vervangt dit weekeinde Patty Brard die voor tv-opnames in het buitenland verblijft. John Williams is beide dagen te horen tussen 12.00 en 15.00 uur.

John vindt het geweldig om bij Noordzee 100.7 FM achter de microfoon te kruipen. "Het is een leuke aanvulling op het acteren en presenteren voor televisie. Onlangs was ik nog te gast bij 'Goedemorgen Gordon!'. En nu kan ik dan zelf twee dagen een programma maken voor Noordzee 100.7 FM. Een uitdaging!", aldus John Williams.

Via een aantal banen achter de schermen staat John Williams uiteindelijk voor de televisieschermen. Naast het presenteren van spelprogramma's voor Yorin en RTL4, speelde hij als acteur in verschillende Nederlandse series zoals 'Blauw Blauw' en 'Costa!'. Momenteel is hij te zien bij Aperitivo.

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Goedemorgen Gordon, Broodje Bral en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,