Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Snelle en scherpe improvisatiesketches in kleinste comedy-theaters

"Inspired by a Kiss"-tour voor publiek mee te beleven in winkeletalages

Eindhoven, 3 mei 2004 - Ter gelegenheid van de introductie van het nieuwe strijkconcept Perfective organiseren Philips en Robijn, in samenwerking met comedy-gezelschap Boom Chicago, de komende weken een serie van live comedyshows in winkeletalages van Mexx. Een drietal acteurs voert daarbij een aantal korte, live improvisatiesketches op waarbij zij het winkelend publiek actief betrekken. Deze "Inspired by a Kiss"-tour wordt van 8 mei t/m 6 juni op zater- en zondagen in de grote Nederlandse steden opgevoerd. In de middag zijn de 15 minuten durende shows in totaal vier maal te zien. De eerste show staat gepland op zaterdag 8 mei a.s. om 13.00 uur in Maastricht.

Uiterlijk, persoonlijke verzorging en presentatie zijn bepalend voor het laten zien wie je bent. Goed verzorgde kleding speelt hierbij een essentiële rol. In veel gevallen is goed verzorgde kleding dé sleutel om een goede indruk te maken op, bijvoorbeeld, diegene waar je een oogje op hebt. Urenlang vertwijfeld en besluiteloos voor de spiegel staan en je soms letterlijk in het zweet werken om er goed uit te zien, wie kent dat niet. En dat allemaal voor die ene, felbegeerde kus.

Dit vormen de belangrijkste ingrediënten van de "Inspired by a Kiss"-tour: een serie van live comedyshows die Philips en Robijn organiseren, in samenwerking met Boom Chicago, in het kader van de introductie van het strijkconcept Perfective. Een drietal acteurs voert in winkeletalages van Mexx een aantal korte, live improvisatiesketches op over uiterlijk en persoonlijke verzorging. Het winkelend publiek kan daarbij zelf persoonlijke onderwerpen en ervaringen aandragen, op basis waarvan de acteurs vervolgens diverse komische sketches improviseren.

In de periode van 8 mei t/m 6 juni is de "Inspired by a Kiss"-tour te zien op de zater- en zondagen in de grote Nederlandse steden. Vanaf 13.00 uur in de middag is de circa 15 minuten durende show ieder uur te zien (de laatste show begint om 16.00 uur). De "Inspired by a Kiss"-tour start op zaterdag 8 mei a.s. in Maastricht.

De data en locaties waar de "Inspired by a Kiss"-tour te zien zal zijn:


- Zaterdag 8 mei 2004 - Maastricht


- Zondag 9 mei 2004 - Den Haag


- Zaterdag 15 mei 2004 - Den Bosch


- Zondag 16 mei - Rotterdam (Lijnbaan)


- Zaterdag 22 mei - Utrecht


- Zondag 23 mei 2004 - Amsterdam (Kalverstraat)


- Zaterdag 29 mei 2004 - Groningen


- Zaterdag 5 juni 2004 - Amersfoort


- Zondag 6 juni 2004 - Breda


- einde persbericht -



Ingezonden persbericht