Ingezonden persbericht


Persinformatie

Amsterdam, 4 mei 2004

TVWeekeinde Telegraaf 8 mei in Surinaams jasje

Aanstaande zaterdag, 8 mei, staat TV weekeinde, de weekendbijlage van dagblad De Telegraaf volledig in het teken van Suriname. In deze unieke 48 pagina's tellende editie komen de mensen, de jungle, de muziek, de tv, het voetbal en natuurlijk de humor uitgebreid aan de orde.

Alle columns en vaste redactionele pijlers van de Suriname editie van TVWeekeinde die in een oplage van circa 800.000 wordt verspreid staan allemaal in het teken van Suriname. Met mooie verhalen over Pim de la Parra en van Jörgen Raymann en een uitdagende lezersactie in samenwerking met de Suriprofs. Geweldige foto's van de lokale mode en natuurlijk het leven en de bijzondere mix van inwoners van de kleurrijke hoofdstad Paramaribo. Chef redactie Bert Dijkstra verhaalt over zijn avontuurlijke reis naar de jungle en over de bijzondere verhalen van de mensen van het meest bekende hotel van Suriname, Hotel Torarica (www.torarica.com).

Meer informatie over reizen naar Suriname is ook verkrijgbaar bij USP PR & Communicatie, 020 423 2882 of suriname@usp.nl
---