Politie Flevoland

Aanrijding met letsel

Lelystad/Marknesse 09-05-2004 - Op de A6 in de buurt van Lelystad vond zaterdagmiddag tussen de afslag Noord en Zuid een aanrijding plaats. Er bleek door nog onbekende oorzaak een auto over de kop geslagen te zijn. Daarbij raakten een 31-jarige vrouw en haar 9 jarig kind licht gewond. Ze werden ter plaatse behandeld door GGD ambulancepersoneel.

De wagen belandde uiteindelijk in de sloot en moest worden afgesleept. Voor zover bekend heeft het verkeer rijdend op de A6 geen hinder ondervonden van het ongeval.

Op de Marknesserweg in Marknesse vond zaterdagmiddag ook een aanrijding plaats, waarbij er letsel was. Een 59-jarige man uit Nagele reed op de Emmeloordseweg en wilde bij het kruispunt de weg oversteken. Op dat moment reed een 45-jarige bestuurder uit Espel op de Marknesserweg. Voor hem sloegen twee automobilisten af en de man uit Nagele was in de veronderstelling dat de Espeler dat ook zou doen en stak de kruising alvast over. De bestuurder uit Espel vervolgde echter zijn weg en kwam daardoor in botsing met de man uit Nagele. De beide bestuurders raakte niet gewond, wel de voorin zittende passagier van de automobilist uit Nagele. Het ging om een 15-jarig meisje uit die plaats. Ze is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad.