Binnensticht 11.30 uur

Utrecht 09-05-2004 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Rijden onder invloed

ZEIST De politie heeft zondagmorgen 9 mei, om 04.40 uur, een 24-jarige inwoner uit Zeist aangehouden voor het rijden onder invloed.

De man reed met zijn auto op de Bergweg en werd gecontroleerd. Bij de ademtest bleek hij 325 ug/l alcohol in zijn lichaam te hebben.

Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Verkeersongeval met letsel

BILTHOVEN Op zaterdagmiddag 8 mei, om 13.50 uur, vond er op de Gezichtslaan een aanrijding plaats tussen twee fietsers waarbij één van hen gewond raakte aan het gezicht.

Beide fietsers kwamen elkaar tegemoet en botsten in een bocht op elkaar. Een inwoner uit Maarssen kwam hierbij zodanig ongelukkig op zijn gezicht terecht dat hij met letsel aan zijn kaak en neus door de ambulance werd overgebracht naar het AZU.

Inbrekers overlopen door bewoner

DRIEBERGEN-RIJSSENBURG Op zaterdagavond 8 mei, om 20.30 uur, overliep een 44-jarige inwoner uit deze plaats drie inbrekers op de Rosariumlaan.

De aangever zag de inbrekers bij zijn woning vandaan lopen toen hij thuis kwam. Een van de mannen had een tas in zijn handen. Samen met een vriend achtervolgde de aangever de mannen en konden zij deze inhalen. Het gelukte hem om de inbreker de tas afhandig te maken maar niet om hen in afwachting van de politie op te houden.

De inmiddels ter plaatse gearriveerde politie heeft samen met de aangever en een aantal getuigen en omwonenden nog geprobeerd de verdachten te traceren. Hierbij werden een tweetal personenauto gecontroleerd maar de inzittenden bleken niet de gezochte woninginbrekers te zijn. De politie zet het onderzoek voort.