Eemland noord 11.30 uur

Utrecht 09-05-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Vrouw aangehouden voor mishandeling

SOEST De politie heeft zaterdagavond 8 mei, om 20.00 uur, een 32-jarige inwoonster uit Soest aangehouden voor mishandeling.

Naar aanleiding van een ruzie tussen hun beide kinderen ging het 33-jarige slachtoffer naar de woning van de verdachte om zich te beklagen. Een gesprek viel niet te voeren en de kinderen van de verdachte scholden aangeefster uit. Het gesprek ging over in een handgemeen waarbij het slachtoffer aan de haren werd getrokken en gebeten in de arm. Door de hectiek liepen hun groot aantal bewoners van de flat op de Rubenslaan naar buiten waarop de politie besloot om de verdachte over te brengen naar het politiebureau. Inmiddels zijn een aantal getuigen gehoord waarbij blijkt dat er mogelijk over en weer is geslagen en geschopt. De politie zet het onderzoek voort.

Man aan het politiebureau voor mishandeling

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie heeft zondagmorgen 9 mei een 31-jarige inwoner uit Baarn aangehouden voor mishandeling van een aantal personen op het Spuiplein in Bunschoten-Spakenburg.

De politie werd daar aangesproken door meerdere uitgaanders die verklaarden dat de verdachte drie mensen in het gezicht geslagen had.

Bij een 18-jarige Amersfoorter en een 17-jarige Bunschoter werd letsel geconstateerd aan het gezicht. De verdachte was inmiddels vertrokken en zou mogelijk naar Baarn zijn gegaan. Na enig onderzoek door de politie kon zijn identiteit worden vastgesteld en kon hij korte later in zijn woning worden aangehouden.

De man is overgebracht naar het politiebureau en is ingesloten voor nader verhoor.