Politie Gelderland-Midden

Arnhem, vrouw botst tegen vangrail op Nelson Mandelabrug
Publicatiedatum: 09-05-2004

Een 28-jarige vrouw uit Elst is zaterdagochtend gewond geraakt nadat zij met haar auto tegen de vangrails op de Nelson Mandelabrug botste. De vrouw raakte door nog onbekende oorzaak in de scherpe bocht net voor de afslag Oosterbeek de macht over het stuur kwijt en reed daardoor tegen de vangrails. Ze is gewond, vermoedelijk met nekklachten, naar het ziekenhuis gegaan. De auto is waarschijnlijk total-loss.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, vijf winkeldieven aangehouden

Publicatiedatum: 09-05-2004

Vrijdag en zaterdag heeft de politie in totaal vijf winkeldieven aangehouden in Arnhem. Vrijdagmiddag omstreeks 13.50 uur is een 64-jarige Arnhemmer man aangehouden in een warenhuis in het centrum van Arnhem. Hij zou een portemonnee weg hebben willen nemen uit de winkel. Beveiligingsmedewerkers hielden de man aan en droegen hem over aan de politie. Enkele uren later is in dezelfde winkel wederom een winkeldief aangehouden. Een 42-jarige vrouw uit Arnhem had kennelijk enkele kledingstukken en wat verzorgingsproducten in haar tas gedaan, zonder te betalen. Tegen beide winkeldieven is proces-verbaal opgemaakt.
Zaterdagmiddag zijn in de Vijzelstraat twee meisjes van 15- (Doorwerth) en 13-jaar oud (Oosterbeek) aangehouden. Het tweetal wordt ervan verdacht kledingstukken ter waarde van enkele tientallen euro's te hebben gestolen uit een kledingwinkel. De ouders zijn geïnformeerd over daad van hun dochters. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt. Vermoedelijk krijgen ze een alternatieve straf via Bureau Halt. Uit een supermarkt aan de Hanzestraat in Arnhem heeft een 45-jarige vrouw uit Venlo getracht levensmiddelen ter waarde van enkele tientallen euro's te stelen. De vrouw zou met het winkelmandje met daarin de boodschappen uit de winkel gelopen zijn zonder te betalen. Buiten de winkel werd zij aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---