Ingezonden persbericht

NOORDZEE 100.7 FM GEEFT FIGURANTENROL 'OCEAN'S TWELVE' WEG

Hilversum, 9 mei 2004 - Vandaag hebben twee luisteraars van Noordzee 100.7 FM een figurantenrol in 'Ocean's Twelve' in de wacht gesleept. Het veelbelovende vervolg op 'Ocean's Eleven', met onder andere George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts en Catherine Zeta-Jones, wordt momenteel in Amsterdam opgenomen.

John Williams, die dit weekeinde het programma van Patty Brard op Noordzee 100.7 FM presenteerde, lanceerde afgelopen zaterdag deze spraakmakende actie. Luisteraars konden zaterdag en zondag via de SMS laten weten waarom juist zij die rol moesten krijgen. Op zondag konden ze hun SMS kracht bijzetten door naar de studio van Noordzee 100.7 FM in Hilversum te komen met een tegenprestatie. Uit de vele strijdlustige kandidaten hebben John Williams en zijn mede presentator Jasper de Vries twee winnaars geselecteerd. Zij worden komende week op de set van 'Ocean's Twelve' verwacht.

John Williams is helemaal in zijn nopjes. "Het is een heel geslaagd weekeinde voor mij geworden. Voor het eerst een radioprogramma presenteren bij Noordzee 100.7 FM en dan meteen zo'n geweldige actie op poten zetten is natuurlijk helemaal super. De reacties stroomden direct na onze oproep binnen. Ook de tegenprestaties die door de kandidaten werden aangeboden bij de studio waren erg bijzonder. We kunnen dus wel spreken van een succesvolle actie", aldus John Williams.

De winnaars zijn Sanny Verhoeven uit Veenendaal en Diana Kok uit Gouda. Sanny liet via de SMS weten dat zij die rol wil "omdat ze heel graag actrice wil worden". Diana vindt zich geknipt voor de rol "omdat ze mooi, aantrekkelijk, verleidelijk en lief is". Als tegenprestatie boden zij John en Jasper en alle andere mensen van Noordzee 100.7 FM een autowasbeurt aan. Diana had ook een heerlijke taart meegenomen in de vorm van een hart. 'Ocean's Twelve' gaat op 16 december 2004 in Nederland in première.

Noordzee 100.7 FM is hét radiostation dat zich richt op de jong volwassen luisteraar. Goedemorgen Gordon, Broodje Bral en de muziek die je kent hoor je altijd op Noordzee 100.7 FM.

Je krijgt er zin in met Noordzee 100.7 FM!

Kijk voor meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee 100.7 FM is onderdeel van Talpa Radio International.

//// EINDE PERSBERICHT ////

Noot voor de redactie,